Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

LED-lys til alle formål

Hvorfor LED lys?

LED-lys er en simpel og holdbar løsning, når der skal købes nye lys. Det er den slags lys, som holder længst tid, og måske kan det virke som en større investering her og nu, men grundet holdbarheden er det det hele værd. I sidste ende land et diskuteres, hvad der så er billigst. De kan holde i helt op til 15 år, og lever op til 5.000 timer længere end sparepærer. Derudover bruger en halogenpære op til 5 gange mere strøm, hvilket igen giver en grund til at skifte til LED-lys – om det så er fra sparepære eller halogenpære.

Et stort udvalg af lys

Hos den danske virksomhed MrPerfect finder du de helt rette LED-lys. Mrperfect leverer både til privat- og erhvervskunder, derudover kan de nemt kontaktes, hvis du har brug for vejledning. Du finder et stort udvalg af både:

  • Pærer
  • Lysstofrør
  • Vækstlamper
  • Og meget mere!

LED-pærer til hjemmet skal gerne ligge på 2.700 – 3.200 kelvin i lysfarve for en optimal og behagelig farve. Der findes forskellige energimærker, som vi også kender det fra huse og så meget andet. Det er mest hensigtsmæssigt, både for dig selv og miljøet, at benytte LED-pærer med energimærke A+. Således sparer du også på elregningen.

Hos MrPerfect finder du LED-pærer og spots med prisgaranti, og om det er G24, E14, MR11 eller nogle helt andre pærer, som du har brug for, så finder du det hos MrPerfect.

Lysstofrør finder du forskellige varianter af hos MrPerfect. Deres T5- og T8-lysstfrør giver op til 50% mere lys, end de almindelige lysstofrør. Dette er værd at tage med i overvejelserne, når der skal købes nye rør.

Helt generelt er lysstofrør ideelle til større lokaler, om det så er klasselokaler, kontorer eller lignende. Derudover kan de også bruges i hjemmet i form af køkken- eller badeværelsesbelysning. De har en levetid på op til 20.000 timer, hvilket er tilsvarende mange år, og giver derfor en bekymring mindre i hverdagen.

Vækstlamper hjælper planter med at gro året rundt.

Især i de nordiske lande, såsom Skandinavien kan vintermørket være et problem for planterne. I sig selv har mange planter potentiale til at gro året rundt. Dog kan de få lystimer om vinteren være en udfordring for planterne, for ikke at nævne kulden. Derfor kan du finde vækstlamper til indendørs brug, det kan for eksempel være til drivhuset. Det kan dog også sagtens være helt indenfor, så du endelig kan få lavet den køkkenhave, som du drømmer om.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7
VesterbroStreetpartyHeader-01

Populære kategorier

Information