Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mahamed Habane optræder med showet ”Ham Der Komikeren”

TipKBH anmelder

Selvom det er Mahamed Habanes første onemanshow, er han bestemt ikke nybegynder. Det kan man tydeligt høre på de mange grin, der går gennem salen.

Vi træder ind i den store sal i Rødovre, og har forinden været i baren og købe drikkevarer. Der er gjort klar til en sjov aften, hvor der i øvrigt er helt udsolgt.

Man kan allerede fra første joke godt forstå, hvorfor der er udsolgt. Mahamed leverer en personlig historie fra sit liv, hvor man som publikum føler sig inddraget i historien. Hvis der bliver grinet på skæve tidspunkter, bliver det en del af fortællingen fra scenen – og det gør det hele til en levende liveoplevelse.

Showet hedder ”Ham Der Komikeren”, fordi det er det, folk råber efter Mahamed på gaden. Samtidig sætter det rammen for, hvem Mahamed er – han er ”Ham Der Komikeren” da det efter en periode i hans liv, hvor vennerne blev færdige på universitetet,blev Mahameds plan A i livet. Det er man slet ikke i tvivl om hvorfor, når man ser showet.

Uden at afsløre for meget om showet (for du skal jo selv ind og se det!), så er Mahamed god til at inddrage tilpas politiske bits, som alle kan grine med på – men som også sætter tanker i gang. Du skal i øvrigt glæde dig til at se Mahamed lade som om, han har hængerøvsbukser på!

Efter oplevelsen får man lyst til at tale videre om showet, og man glæder sig allerede til næste show. De personlige og lidt politiske sider af showet sætter tankerne i gang, og det er præcis det, et godt comedyshow også kan.

Har du lyst til at opleve showet, kan du købe billetter her. Mahamed Habane optræder den 28. og 29. april på Bremen i København.

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
dsc7699
Dining Six. Cinco
Frisør København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
DSC_4778
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information