Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Mangler du et helt særlige postkort til dine kære?

Annonce:

Hvor mange af de utallige billeder, som du får tilsendt på din mobil, kan du egentlig huske? Sådan helt ærligt? Nemlig. Nærmest ingen af dem, vel? Men et postkort husker man derimod tydeligt – især hvis det er personligt og skabt unikt til modtageren.

med et postkort tryk kan du nemt skabe et postkort i præcis den postkort størrelse, som du ønsker. Et sådanne tryk er belejligt til enhver festlig lejlighed: jul, fødselsdag, konfirmation, bryllup, studentergilde og ja.. find selv på resten. Hvis du vil gøre kortet til gaven helt særlig, så skab et personligt postkort og vælg præcis det billede, som passer til den store dag. Folk sætter altid pris på, at der er gjort ekstra meget ud af tingene, også når det blot er en lille ting. Det er jo som bekendt tanken, der tæller.

Vælg billedet med omhu

Du har sikkert et utal af billeder liggende i din kamerarulle på din mobil, som blot venter på at blive trykt på et fint postkort. Grav ned i gamle minder og hyg dig med udvælgelsesprocessen. Dine kære fortjener det perfekte billede, så vælg billedet til dit kort med omhu. Du vil med garanti blive kvitteret med et smil på læben, når de ser, hvor umage du har gjort dig, fremfor blot at ty til den lette, lidt upersonlige løsning og købe et ordinært “stort tillykke med dagen”-kort. Det har vi set før. Tid til noget nyt. Forandring fryder, og du vil helt sikkert fryde menneskerne omkring dig med din indsats.

Send en fin, corona-venlig hilsen med posten

Især i en tid som denne med en verdensomspændende pandemi, som truer fællesskabet mere end nogensinde før, er det vigtigt at sende en kærlig og personlig hilsen til de kære, som vi holder så meget af. Har du en kær og måske en smule ensom bedstemor, som sidder alene i sit hjem i disse dage, ville et postkort med et billede af dig og familien gøre underværker hos den rare bedste. Og så er det ovenikøbet corona-venligt at sende et kort. Kortet sendes med posten, og når det modtages, er det som at modtage et kram fra behørig afstand, fordi bedstemor bliver mindet om, at hun er elsket og er i dine tanker – også i svære tider. Husk dine tætte mennesker på, at de er elsket, også selvom i ikke er fysisk tætte lige nu.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
easter-1238665_1920

Populære kategorier

Information