Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Når du skal på IT-kursus i København

Indlæg

De færreste af os må nok medgive, at selvom vi befinder os i det 21. århundrede. Så kan det med IT stadig være en besværlig omgang at forstå og sætte sig ind i.

I de fleste firmaer er der forståeligt nok hele IT-afdelinger. Der er uddannet og ansat til at tage sig af de større problemer med ED. Generelt skabe sammenhæng i et firma med kommunikation, data og sikkerhed.

Men der er også de områder, som almindelige medarbejdere forventes at kunne i relation til IT.

Man ser efterhånden ikke et jobopslag, hvor der ikke er inkluderet nogle forventede IT-kundskaber. Om det så er til video- eller lydredigering eller noget helt andet.

Ofte forventes det også mellem linjerne, når det ikke er beskrevet eksplicit. At man har de mest fornødne kompetencer i at kunne anvende de mest gængse computer-programmer, som de fleste firmaer sværger til at bruge.

Microsoft Office

Det er tit Microsoft Office-pakken, man ser mange forskellige former for firmaer benytter, om det så er et logistikfirma, et advokatfirma eller en hel koncern af flere virksomheder under en fane.

Der er en god grund til, at denne Office-pakke ofte er det foretrukne valg, for udover at være den pakke, der passer til de fleste arbejdscomputere, der tit er PC-maskiner. Så er der også nogle programmer inkluderet i denne pakke, som er meget brugervenlige.

Der er tale om for eksempel skriveprogrammet ‘Word’, præsentations-programmet ‘PowerPoint’ og bogførings-programmet ‘Excel’ bare for at nævne de mest kendte i denne pakke.

Man ser jo ligefrem i sproget, at man lige skal ‘skrive det ind i Word’, selvom man overordnet bare mener. At man vil have det påført et computerbaseret skrivedokument.

Endvidere ser man også mellemledere, direktører og andre, der spørger, om man ikke lige kan plotte budgettet og lignende ‘ind i et Excel-ark’. Her menes der egentlig også, at man bare vil se en forståelig og overskuelig oversigt over finanserne.

Programmerne er blevet en del af vores sprog, og de kan sådan set også meget mere end det, der er blevet beskrevet her ovenover.

Og for hver gang der kommer en opdatering til Microsoft Office-pakken. Så er der nye forbedringer og tilføjelsesmuligheder at sætte sig ind i.

Specielt ved at fremhæve et program som Excel. Så kan det umiddelbart ved første syn virke uoverskueligt, og kender man ikke kommandoerne til programmet. Kan det godt blive besværligt at bruge, men når man først er blevet bekendt med programmet. Så kan man ikke undvære det!

Netop i København findes der mange firmaer, der bruger Excel. Så man kan få brug for excel kurser i København, og så handler det om at finde det rette sted, der besidder de bedste kompetencer. Til at lære fra sig – og gerne via den seneste version af programmet.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

f
DSC_4778
copenhagen-709407_1920
g%C3%A5del%C3%B8sning

Populære kategorier

Information