Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Når nu kulden kommer til København

Annonce:

Sommeren var varm og danskere rundt om i landet mærkede en fantastisk sommer, hvor vi fik vænnet os til de høje temperature og lave vindstød. Nu er tiden desværre ved at være anden. Efterårets kølige vinde er på vej, og snarest skriver vi december med vinter, frostgrader, og her begynder problemerne at komme for mange københavnere.

Med vinteren får vi besvaret det årlige spørgsmål om, hvor gode vi er til at håndtere kulden. Er vore boliger isoleret gyset, eller tvinges vi atter et år til at misbruge vores radiatorer og varmeanlæg, blot for at vi kan fortryde det, når varmeregningen tjekker ind i postkassen?

Hygge og varme

Hvis du er en af de københavnere, der går rundt og frygter for kuldens færden gennem hovedstaden den kommende vinter, så er der heldigvis mange måder at varme op på.

Hvis man vil undgå at bruge for mange penge, kan man overveje at investere sig i en god gang hygge. For at varme sit hjem op med hygge vil opskriften være ting som varme drikke; den klassiske her er kakao, en masse tæpper man kan putte sig i, og så til sidst stearinlys.

Især brugen af det sidste skaber en vidunderlig ro i hjemmet og varmer småligt boligen op, og alt sammen, uden at det sætter sig på varmeregningen. Dette er billige løsninger som løser problemet ganske tæt til kroppen, og det har jo så det store minus, at træder man ud af tæpperne, skal man i bad eller sove, så vil man stige ud i bidende kulde senere, og spørgsmålet er så, om man kan klare sig med denne løsning, eller om man vil smide flere penge i kassen.

Nye vinduer og bedre varme

Alternativt kan noget som en ny termorude medfører, at du får isoleret lejligheden bedre. Med en bedre isolering vil kulden have sværere ved at besætte hjemmet og ødelægge den behagelige temperatur, man kan leve i.

Ved at sikre sig på denne måde har man også beskyttet sig lidt mere mod at få forkølelser eller andre vinterrelaterede sygdomme. Man kan være mere afslappet i sit eget hjem og skal ikke lide på rejsen mellem badet, sengen og sofaen, samt overveje om man skal have et par ekstra uldsokker på, når man lægger sig for natten.

Man får et bedre hjemmeligt miljø ved at have et veltempereret hjem.

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash
Skærmbillede 2024-03-20 kl. 10.14
tipkbh.dk - unikkebegravelser

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2