Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Ny dansk biludlejning åbner 11 afdelinger i Hovedstadsområdet

Indlæg

Biludlejning er en gammel forretningsform, der ikke ser ud til at dø ud lige foreløbig. Et nyt dansk biludlejningsfirma ved navn, Oscar, åbner 11 nye afdelinger i Hovedstadsområdet. Disse 11 bliver lagt til 95 andre afdelinger rundt omkring i landet blandt andet Aarhus, Odense og Aalborg.

I en by som København, som på mange måder er en af Danmarks flotteste cykelby, er der mange som ikke har adgang til en bil eller køretøj, hvilket en gang i mellem giver komplikationer i hverdagen. På visse tidspunkter er det godt, at der er mulighed for at leje bil fra 11 steder i København.

Læs om fordele og ting, der er vigtige at være opmærksom på når man lejer en lejebil.

Vær opmærksom på reglerne og forsikring når du lejer en bil

En af de vigtigste ting inden man lejer en lejebil er, at man er godt forsikret. Mange når at tænke, at hvis bare man passer godt på og er opmærksom, så sker der ingenting. Ulykker eller sammenstød i trafikken sker på trods af opmærksomhed og erfaring som bilist. Der skal bare en idiot til for at man har et uheldigt sammenstød. Derfor er det en fordel, at være godt forsikret og kende til reglerne og rettighederne skulle der ske et sammenstød.

Derudover er der et spørgsmål om kørekort, når man lejer biler. Det er muligt at leje mange forskellige typer biler. Varevogne, minibusser, busser, foodtrucks, flyttebiler og så videre – både hos Oscar – men også hos andre biludlejere. Nogle af disse kræver et andet kørekort for at man må køre disse biler. Der er blandt andet nogle minibusser som kræver et specielt kørekort for at man må operere dem – vær opmærksom på dette, hvis du kun har et almindeligt kørekort.

Verden er for dine fødder

Den store fordel ved at kunne leje en bil i Hovedstadsområdet er den frihed, som det giver, at have en bil til rådighed. Det er de færreste som har det i København, og det giver visse komplikationer, hvis man skal flytte eller bare på en sommerhustur med vennerne.

Den offentlige transport i Danmark er god, og den skal bruges, men den giver ikke meget frihed og råderum. En sommerhustur med vennerne til Nordsjælland er problematisk, da det kan kræve en lang rejse med tog og bus for overhovedet at lande et sted i nærheden af sommerhuset. Med en bil har man friheden til at køre når man vil, hvorhen man vil og tage afsted når det passer en.

Biltyper til alle behov

Uanset om man skal flytte eller fragte en gruppe venner til fodboldkamp er der en lejebil til ens behov. Det er bare et spørgsmål om at lede. Der findes mange forskellige lejebiler til ethvert arrangement. Flyttebiler til flytning, minibusser til turen i Parken, Foodtrucks til den store privatfest i Frederiksberg Have og varevogne til håndværker-weekenden. Der er med andre ord et utal af muligheder for enhver til at leje den vil, som de skal bruge.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information