Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Permanent hårfjerning mod uønsket hårvækst

Annonce

Hvorfor skal du vælge permanent hårfjerning? Det kan der være mange gode grunde til. Blandt andet kan du sikkert nikke genkendende til den store irritation, det kan medføre, når du konstant skal barbere dig for at have en glat hud fri for stikkende hår. Du har sikkert også oplevet, hvor træls det kan være at skulle døje med irriteret hud, røde knopper og indgroede hår. Barbering kan være til stor gene, både før, midt i og efter. Dette kan du undgå, hvis du vælger permanent hårfjerning.

Hvordan fungerer permanent hårfjerning?

Cosmo Laser er en laserklinik, som tilbyder permanent hårfjerning til både mænd og kvinder, og de kan fjerne uønsket hårvækst på næsten alle steder af kroppen. Du kan finde dem på cosmolaser.dk. De tilbyder en yderst effektiv og skånsom behandling, så din hud ikke bliver irriteret efterfølgende. I behandlingen bruger de den seneste nye teknologi indenfor permanent hårfjerning, idet de anvender en såkaldt alexandritlaser og ND:YAG, der både er skånsom og effektiv. Fordelen ved at anvende laser fremfor IPL er, at laser udsender et mere målrettet lys, således at man opnår en mere effektiv behandling mod den enkelte hårrod. Det er dog værd at vide, inden du får foretaget permanent hårfjerning, at behandlingen kun virker mod de mørkere hår.

Cosmo Laser – specialiseret laserklinik

På deres hjemmeside cosmolaser.dk kan du finde mange informationer om, hvordan behandlingen forløber, og hvad du kan forvente af at få foretaget permanent hårfjerning hos dem. Som du kan se på deres hjemmeside har de klinik hele fire forskellige steder rundt omkring i landet. De har klinik i København, i Rødovre centrum, i Aarhus og i Hørsholm. På hjemmesiden cosmolaser.dk kan du finde deres kontaktoplysninger, hvis du har yderligere spørgsmål, der ikke fremgår af deres hjemmeside. Desforuden kan du booke en tid online, så hvis du overvejer at få foretaget permanent hårfjerning, så er det bare med at få booket en tid, så du kan blive fri for din uønskede hårvækst på kroppen eller i ansigtet. De oplever stor tilfredshed blandt kunder med deres effektive og skånsomme behandling.

Dette skal du være opmærksom på

Inden du får foretaget permanent hårfjerning er det vigtigt, at din hud ikke er solbrændt, eller at du har anvendt selvbruner inden eller mellem behandlingerne. Dette skyldes, at behandlingen ikke virker optimalt, hvis huden er mørkere end hårfarven. Derudover vil der være øget risiko forbundet med det, idet det kan medføre, at selve behandlingen forårsager forbrænding. Du kan læse meget mere om dette på cosmolaser.dk.

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash
Skærmbillede 2024-03-20 kl. 10.14
tipkbh.dk - unikkebegravelser

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2