Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sådan får du råd til at bo i København

Annonce:

København er en rigtig dyr by at bo i. Det gælder både, når det kommer til selve boligpriserne og huslejepriserne, men det gælder i særdeleshed også, når det kommer til selve forbrugssamfundet. København oser af spændende spisesteder, kaffebarer, vinbarer og diskoteker, og det kan være dyrt at få råd til det hele.

Derfor kan du her i denne artikel få en række gode råd til, hvordan du kan få råd til at bo i København uden at skulle gå glip af de mange spændende aktiviteter og kulturelle begivenheder, som byen har at byde på.

Få et ekstra job

Uanset om man er studerende, eller man har et fast arbejde, så kan de fleste altid godt bruge lidt ekstra penge. Hvis du har det på samme måde, og du har et par timer om ugen til rådighed, så kan du med fordel få dig et ekstra job, så du kan få råd til at gå på café eller i byen sammen med dine venner. Det kan for eksempel være job som:

  • Kassemedarbejder
  • Chauffør for take away-restauranter
  • Butiksekspedient
  • Sælger.

Benyt dig af dealsites

Denne metode handler hovedsageligt om at spare penge, når du går i byen eller tager ud og spiser. I København er der nemlig rig mulighed for at få attraktive rabatter hos en række spisesteder, massageklinikker og lignende steder, hvis du benytter dig af forskellige dealsites. For hvorfor betale fuld pris, når man kan betale halv pris?

Bliv frivillig

Hvis du godt kunne tænke dig at komme lidt mere ud i byen og nyde den afslappede københavnerstemning, samtidig med at du lærer nogle nye mennesker at kende, så kan du blive frivillig. Der er mange steder, hvor der er brug for frivillige, men det kan for eksempel være i en af de mange forskellige foreninger, der er at finde i København, eller det kan være i forbindelse med en festival, der skal stables på benene.

Vælg det rigtige lån til dit boligkøb

Ønsker du at købe en lejlighed i København, uanset om der er en andelslejlighed eller en ejerlejlighed, så sørg endelig for, at du optager det bedst mulige lån. Der findes nemlig rigtig mange forskellige muligheder for at låne penge til lejlighedskøb, men der er stor forskel på renterne og tilbagebetalingsvilkårene. Derfor kan det være en rigtig god ide at alliere sig med en kyndig ekspert på området. Det kan for eksempel være en bankrådgiver eller en anden, som har forstand på køb og salg af boliger.

Dine månedlige udgifter har en stor betydning for, hvor mange penge du har til rådighed hver måned til at tage ud og spise, tage i byen og lignende.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information