Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sådan finder du de helt rette havestole

Sponsoreret indhold

Er du på udkig efter nye havestole til terrassen? Hvis du allerede nu er begyndt at længes efter solen og varmen, foråret bringer, er det vigtigt, at du også kan sidde godt, når du rykker udendørs. Men hvad skal man egentlig kigge efter, når man skal finde en god havestol?

Find et udvalg her hos ILVA – så har du i hvert fald noget af vælge mellem. Mange sætter pris på at kunne prøve stolene fysisk, før man køber dem, og det er da også en stor anbefaling. Selvom en stol er pæn og du vurderer, den vil passe godt til havebordet og resten af terrassen, nytter det ikke noget, hvis ikke du sidder ordentligt i den.

Du kan overveje, om du er mest til en stol med lavt eller højt ryglæn samt hvilket materiale, du gerne vil have. Mange sætter pris på for eksempel at vælge vedligeholdelsesfrie materialer, så du hverken skal smøre eller oliere.

Robuste stole eller minimalistisk design?

Når du skal vælge havemøbler, kan det godt betale sig at kigge lidt på, hvordan resten af indretningen udendørs er. Er der generelt tale om meget minimalistisk design? I Norden har vi en vane med at gå med rene, lige linjer og enkelte detaljer, uden der er for meget af det ene eller andet pynt. Det kan du afspejle med et par simple stole.

Omvendt kan du også skabe noget kontrast og vælge en stol, der er mere robust. Her kan man sagtens slænge sig lidt på kryds og tværs uden man skal frygte, om den nu også kan holde til det – og vælger du havestole i for eksempel træ, kan du jo matche terrassen, terrassebordet eller noget helt tredje, så du er med til at skabe en rød tråd. Du kan supplere med lækre hynder, så oplevelsen bliver helt i top.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
VesterbroStreetpartyHeader-01
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information