Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sjov med børn i København

Indlæg

København er i sandhed en by for alle – der er noget at lave for alle dem, der har lyst til at udforske byen og dens muligheder. Folk i alle aldre kan opleve noget spændende og sjovt. Unge som gamle kan få en oplevelse i København – både store og små oplevelser findes nemlig næsten på hvert gadehjørne i byen. Hvis du gerne vil opleve sjove ting med dine børn i byen, kan du læse med herunder. Her får du nemlig nogle gode tips til, hvad du kan lave i København med børn.

Besøg en af de mange offentlige legepladser

I København er der rigtig mange offentlige legepladser at besøge. Blandt andet er der Pipperen på Rørsangervej og Trafiklegepladsen i Fælledparken. Alle legepladser er forskellige, og derfor kan du også sagtens besøge flere forskellige legepladser på én dag eller weekend, uden at dine børn kommer til at kede sig. Legepladsredskaber er meget forskellige, og Københavns Kommune har gjort meget for at vælge nogle gode legepladsredskaber, der kan aktivere og underholde børn i mange forskellige aldersgrupper. Hvis du skal bruge tid i København med dine børn, kan du altså med fordel bruge noget tid på at finde deres yndlingslegeplads.

Gå i teatret

København har rigtig mange forskellige teatre – store og små. Nogle af de mindre teatre er især gode til at lave forestillinger for børn. Det er en helt særlig oplevelse for både børn og voksne. Det er utroligt at se, hvordan de små kan fordybe sig i et teaterstykke allerede meget tidligt. Teaterstykker for børn er typisk af kortere varighed, og derfor er der også rigtig mange, der foretrækker en tur i teatret med børn frem for en tur i biografen. Hvis du synes, det lyder spændende med en tur i teatret, skal du blot finde ud af, hvor og hvornår den næste forestilling for børn finder sted. Måske er du heldig, at du kan finde en, der passer ind i jeres planer.

Tag i Fields

Shopping og aktiviteter for børn kan sagtens forenes. Hvis du har lyst til shopping, kan du eksempelvis tage dine børn med i Fields. Her kan de slå sig løs på legepladsen, og du kan shoppe – måske ikke på samme tid. I kan holde pause eller slutte turen af på en af de mange caféer i centret, som også børnevenlige. Fields er generelt et meget børnevenligt center, som i høj grad forener forældres og børn interesser.

Tag en tur med havnebussen

Mange børn synes, det er fantastisk at bruge offentlig transport: busser og toge står højt på mange børns fascinationslister. Derfor kan en tur med den helt særlige bus, nemlig havnebussen, være en oplevelse i sig selv.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
IMG_4447
jay-wennington-N_Y88TWmGwA-unsplash-scaled

Populære kategorier

Information