Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

FESTIVAL: Natur og videnskab i fokus

Undrer du dig også over, hvorfor himlen er blå, hvorfor nogle planter er giftige, eller måske hvordan et dådyr ser ud indeni? Alt dette kan du få svar på når Søndermarken holder den årlige Bloom Festival den 25. og 26. maj.

Hvorfor er det egentlig at…

Vi undrer os allesammen over både store og små ting i vores hverdag. Måske lagde du mærke til en anderledes fugl på cykelturen hjem fra arbejde, eller måske var der ekstra meget modvind, så du begyndte at tænke over hvorfor det egentlig blæser så meget nogle dage, og andre dage er vinden pist væk. Hvad end du undrer dig over, kan du helt sikkert finde, og se svaret på Bloom Festival i Søndermarken d. 25. og 26. maj. Der vil være forskere, der viser deres arbejde frem, og rige muligheder for at stille spørgsmål til alt, man ser.

Foto af Longfei Wang

Må man så godt stille dumme spørgsmål?

Man må stille alle de spørgsmål, man kan komme i tanke om. Målet med festivalen er nemlig at præsentere alle, der kunne være den mindste smule interesserede i naturvidenskab, på en måde hvor alle kan være med. Forskerne gør denne weekend deres allerbedste for at alle – i alle aldre – kan følge med og finder videnskaben interessant. Derudover er det vigtigt for skaberne bag at vise fakta og videnskab som et modtræk til det postfaktuelle samfund og fakenews. Det er bare endnu en god grund til at komme afsted – det er den ægte vare, du får serveret!

Alt det praktiske

Bloom Festival er en gratis festival for Spørge-Jørgen’er i alle aldre. Der kan selvfølgelig købes mad og drikke i løbet af dagene i madboder på pladsen. Festivalspladsen ligger i Søndermarken på hjørnet af Valby Langgade og Pile Allé. Du kan læse mere og se programmet på Bloom Festivalens hjemmeside.

I samme kategori

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

RAW-2014-858-HolstFoto-New
Stella-Polaris-Frederiksberg-Have-1
Bloom-%C2%A9-Malthe-Ivarsson

Populære kategorier

Information