Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Skønne steder ved Nørreport Station

Indlæg

Nørreport er et knudepunkt midt i København, hvor både busser, metro og s-toge har stationer. Hvis du har en time eller to, hvor du skal have tiden til at gå, inden du skal videre fra Nørreport, er der heldigvis masser at tage sig til omkring den travle station. Der er både muligheder, hvis du mangler tøj til aftenens outfit eller hvis du vil have lidt kvalitetstid i et sandt mad mekka!

Shopping tæt på Nørreport

Hvis vejret er dårligt og du helst vil gå i butikker – eller du måske akut mangler et par bukser eller en fin kjole, kan du sagtens finde det i gåafstand fra Nørreport.
I tøjbutikken RUDE på Frederiksborggade kan du finde kvindetøj, som har et vintage-inspireret look. Her kan du få hjælp af personalet til at finde tøj, som matcher din kropstype og stil. Stilen i butikken er anderledes og ofte er der ikke mere end et par stykker af hver model, hvilket betyder, du her kan købe tøj, som næsten ingen andre har. Hvis du helst vil købe genbrugstøj, men stadig går op i, at dit tøj passer lige ind i den aktuelle trend, så er Veras på Vendersgade sandsynligvis lige noget for dig. Butikken bugner af tøj i en bred farvepalette og du finder helt sikkert noget, du aldrig har set før. Efter et besøg i disse to butikker, kan man hurtigt blive fristet til at shoppe amok. Hvis det kniber med at skrabe finanser sammen til det nu og her, kan du hurtigt tage et forbrugslån til at betale regningen med.

Torvehallerne

Hvis du elsker mad, er Torvehallerne helt sikkert et besøg værd, da du kan få tilfredsstillet enhver trang til at se og smage på de lækre sager. Hvis du er kaffetørstig er The Coffee Collective et must. Her kan du nyde den høje kaffekvalitet og få cortado, iskaffe, caffe latte, eller hvad end din yndlings kaffebryg nu er. Hvis du er vild med helse mad, kan du med fordel kigge forbi Smag, som laver friske salater i alverdens farver. Dertil kan du vælge at toppe din salat af med hummus, pesto eller ærtepure. Du får også et stykke saftigt rugbrød med, så du bliver med garanti mæt af denne frokostsalat! Alternativt kan du slå et smut forbi Vita Boost, som laver de sprødeste glutenfrie paninis med helt friskpresset juice til.

Hvis du er mere sulten for sjov, er der også et hav af lækre og indbydende tilbud i Torvehallerne. Summerbirds flødeboller er et klassisk og luksuriøst valg. Ellers ligger der også Brioche Doree Copenhagen, som serverer franske lækkerier såsom tarte tatin, croissanter og deres berømte citrontærte med lækker luftig marengs.

Hvis du er på vej hjem for at lave aftensmad, kan du købe de lækreste råvarer med hjem til et fantastisk måltid. I hallen længst fra Nørreport kan du finde slagtere, fiskehandlere og ostebutikker, hvor råvarerne er dugfriske og af tårnhøj kvalitet. Udenfor mellem de to haller bugner det ligeledes med frugt og grønt hos grønthandlerne, så lad dig også friste med særligt udvalgte æbletyper, friske bær og sæsonens sprøde grøntsager.

I samme kategori

victor-freitas-WvDYdXDzkhs-unsplash
pexels-cottonbro-studio-3943716 (1)
Skærmbillede 2024-02-13 090134
dollar-gill--jXlAoZ6o3w-unsplash(1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
Pub-quiz
144A1538-1400x840-2
VesterbroStreetpartyHeader-01

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
Pub-quiz
144A1538-1400x840-2
VesterbroStreetpartyHeader-01