Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Spar tid i hverdagen: Slip for rengøringen

Annonce:

I en travl hverdag er det irriterende, at man skal hjem og gøre rent også. Derfor kan det være rart at investere lidt tid og penge i, at finde en måde at omgås dette på. Her i indlægget giver vi tips til, hvordan du kan slippe for rengøringen af din lejlighed, opgang og vinduer.

Trappevask i opgangen

Hvis du bor et sted, hvor der i lejen ikke er medregnet trappevask, så kan det være aktuelt, at du tager fat i de andre som også bor i opgangen, og hører om i skal splejse om en løsning.

Ved at bestille trappevask slipper man for, at man skal ud og vaske den forbistret trappe en gang hver 14. dag, fordi det er ens tur. Trappevask koster ikke meget, og der findes et væld af virksomheder, som står klar til at byde ind på opgaven.

Vi anbefaler, at man kontakter et firma som Dahl Ejendomsservice. Her er de specialister i trappevask, og har sammenfattet en løsning, som du med garanti vil blive glad for at bruge et lille beløb på hver måned.

Pudsning af vinduer

At få pudset vinduer i sin lejlighed på 3. sal er mere ønsketænkning end noget man får gjort så ofte som man bør gøre det. Derfor kan det være en god idé at finde en vinduespudser, som kan håndtere opgaven. Vinduespudsere findes i dag med mange smarte løsninger, som gør det nemt og billigt at få pudset vinduer hver måned.

Ved at hyre en vinduespudser behøver man ikke længere bliver irriteret over, at vinduerne ser beskidte ud, man behøver ikke skulle frygte, at man skal ud og kravle lidt, for at få vasket vinduerne ordentligt, og man slipper for at spilde sin tid på at gøre det.

Der findes mange vinduespudsere i københavnsområdet, og derfor anbefaler vi, at man kontakter mindst 3 forskellige, og hører hvad de kan tilbyde af løsning til din lejlighed. På den måde kan du finde en vinduespudser som kan gøre det billigt, og på de tidspunkter, hvor du ønsker at få det gjort.

Rengøringen af lejligheden

Den største tidsrøver i de fleste hjem er rengøring af hjemmet. Derfor kan det være en idé at investere i rengøringshjælp, så man ugentligt får besøg af et rengøringsfirma, som kan klare rengøringen for en.

Ved at hyre et rengøringsfirma skal man blot sørge for, at vedligeholde hjemmet i løbet af ugen. Det betyder blot, at man måske skal svinge støvsugeren en enkelt gang, tørre af i ny og næ, og ellers ikke tænke over sin rengøring.

En kombination af dem alle

Hvis du går på jagt efter et firma, som kan hjælpe dig med ovenstående opgaver, så kan du være heldig at finde et firma, som tilbyder en komplet løsning. Hvis dette lykkedes dig, så skal du heller ikke tænke for meget over, at der dumper 3 regninger ind hver måned. Ved at finde en kombination af dem alle tre, så har du et sted du skal gå til, og et sted du skal ringe til, hvis du er utilfreds med resultatet der er blevet leveret.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information