Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Tag på sportsrejse og se NFL i fantastiske omgivelser

Annonce:

Hvis du er en af de mange danskere, som er blevet forelsket i at rejse ud for at se de helt store sportsbegivenheder, så er du heldig. Der venter nemlig, efter et par års pause, store oplevelser på de største stadions, når storholdene indenfor NFL slår sig løs i efteråret.

NFL, eller amerikansk fodbold i folkemunde, er en hel særlig sport at opleve på stadions. Her er det ikke bare spillernes imponerende taktikker og styrker, som trækker folk til. Det er ligeledes stemningen på stadion, hvor folk hepper og jubler, der er værd at opleve. Når bolden ikke kastes ned gennem banen, så venter der utrolig imponerende underholdning i form af både musik og cheerleaders. Det er en oplevelse helt for sig at se NFL, og heldigvis venter der et væld af spændende kampe i efteråret.

Se NFL i Tyskland når Tampa Bay Buccaneers møder Seattle Seahawks

Længe har danskere været nødt til at rejse langt for at se NFL kampe, men heldigvis så har du faktisk muligheden for at se NFL i Tyskland i 2022. Der vil desuden også komme kampe helt frem til 2025, og de vil blive splittet mellem Allianz Arena i München og Frankfurts Waldstadion.

I efteråret 2022 kan du opleve ikke mindre end Tampa Bay Buccanneers og Seattle Seahawks, når de går i totterne på hinanden på Allianz Arena i München. Her venter et brag af en kamp, som du samtidig ikke behøver at rejse langt for.

Smut til Wembley og se Denver Broncos mod Jacksonville Jaguars

Hvis du ønsker at opleve ægte NFL i absolut topklasse på et stadion, som både emmer af historie og amerikanske traditioner, så er det Wembley, du skal sigte efter. I efteråret spiller Denver Broncos nemlig mod Jacksonville Jaguars på Wembley stadion. Begge hold har haft god tid til at øve sig, mens alting har holdt pause, men nu er begge hold klar til en kamp, som du sent vil glemme.

På Wembley venter der altså to tophold med nye superstjerner som fx Russel Wilson. Wembley bliver op til kampen forvandlet til et regulært mini-USA, som byder på alt det, der har med amerikansk fodbold at gøre. Det gælder både madboder til sulten, cheerleaders til underholdningen og musik, der får festen i gang.

Se New Orleans Saints mod Minnesota Vikings i Tottenham

Det er dog ikke kun i Wembley, at de store kampe spilles. Du kan også rejse til Tottenham i efteråret, hvor du kan opleve New Orleans Saints, når de udfordrer Minnesota Vikings. Her venter ligeledes en kamp i verdensklasse, for de to hold har trænet hårdt, og har selvfølgelig en lang historie sammen med nogle adrenalinfyldte kampe, der har fået fans til at sidde på kanten af deres sæder.

Samtidig er det en oplevelse i sig selv at se en NFL kamp på Tottenham Hotspur Stadium. Hele stadion er nemlig optimeret til at kunne huse NFL kampe, og designet trækker på de velkendte principper og traditioner fra USA. Det er kort sagt bygget til NFL kampe.

Green Bay Packers spiller for første gang på europæisk jord

Amerikansk fodbold har længe været vellidt i Europa, men hvis du vil være med til at se historie blive skabt, så skal du tage til London. Her spiller New York Giants mod NFL-holdet Green Bay Packers, som endnu ikke har fået fornøjelsen af at spille på europæisk jord. I efteråret 2022 ændrer dette sig dog, og det giver en hel unik mulighed for at se det sidste NFL-hold spille deres første europæiske kamp.

I samme kategori

victor-freitas-WvDYdXDzkhs-unsplash
pexels-cottonbro-studio-3943716 (1)
Skærmbillede 2024-02-13 090134
dollar-gill--jXlAoZ6o3w-unsplash(1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza