Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Tre gode grunde: Derfor skal du have en bogreol i stuen

Dette indhold er sponsoreret

 

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør have en bogreol i din stue. Har du ikke allerede det, bør du derfor overveje, om ikke det er på tide at ændre på det. Når først du har fået en stor bogreol ind i din stue, vil du sætte stor pris på, at du har gjort det.

Er du i tvivl om, hvorfor det giver god mening at have en stor reol i din stue, er du heldigvis landet det rette sted. I denne artikel bliver du nemlig præsenteret for tre gode grunde til, hvorfor du skal have en bogreol i din stue.

 

1: Det forbedrer akustikken

Der er rigtig mange, der ikke tænker over, at en bogreol faktisk kan være med til at forbedre akustikken i din stue. Det skyldes, at de mange bøger, der bliver placeret i reolen, har en god evne til at bryde en glat overflade og ydermere absorbere lyden.

I stedet for at fylde dine vægge med træpaneler, fordi du ønsker at forbedre akustikken, kan du starte med at placere en stor bogreol i stuen. I mange tilfælde er det nok til at nå dine mål, men er det ikke tilstrækkeligt, kan du overveje at benytte træpaneler.

 

2: Det skaber en form for hygge

Det er bestemt også værd at tilføje, at det kan tilføre hygge, at du har en bogreol i stuen. Selvom du er typen, der foretrækker en stilren og minimalistisk indretning, skal du passe på med, at det ikke bliver for klinisk. Der skal også være en grad af hygge.

Når du befinder dig i din stue, skal du føle dig hjemme. Du skal føle, at dine skuldre falder ned, og at du kan slappe af. Selvom det kan lyde nærmest besynderligt, er det faktisk noget, en bogreol kan hjælpe dig med at opnå.

 

3: Dine bøger fortæller noget om dig

Det er også værd at tilføje, at du kan bruge din bogreol til at skabe et billede af dig selv. Det er ikke alle, der tænker over det, men dine bøger fortæller meget om, hvem du er. Derfor vil det også være interessant for dine gæster at se, hvad der står på din bogreol.

Hvis du har besøg af en person for første gang, er der en god chance for, at han eller hun vil tage et kig på din bogreol. Ud fra dette, vil I sandsynligvis også kunne starte en samtale, som I begge to vil finde interessant.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
cover-1
IMG_4447

Populære kategorier

Information