Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Tre tips til en bedre studentertid

Indlæg

Endelig er det tid. Efter tre hårde år er det tid til at fejre huen, der sidder på hovedet: studenterhuen. Det er blevet studentertid. Tiden, hvor glade studenter render rundt i gaderne med huerne solidt plantet på hovederne og fødderne på jorden. Det er en tid, hvor langt de fleste studenter ikke kan holde deres glæde, lettelse og stolthed tilbage. Det er en tid, der er helt fantastisk. Hvis du går studentertiden i møde med begejstring, fordi det er dig, der skal være den glade student med huen på hovedet i år, så kan du med fordel læse med her. Herunder giver vi dig nemlig nogle tips til, hvordan du kan få den bedste studentertid.

Få hjælp til studenterkørslen

Skal du og din klasse køres rundt i gaderne i en vogn af en eller anden art? Hvis I skal på studenterkørsel, er det først og fremmest en rigtig god idé at planlægge det i god tid. Når først eksamensræset sætter ind, er der ikke meget tid til planlægning. Hvis du og din klasse vil bruge så lidt tid som muligt på planlægningen, kan I med fordel få hjælp til studenterkørslen. I kan bruge et firma, der har stor erfaring med studenterkørsel for at sikre, at I får den bedst mulige oplevelse. Studenterkørslen skal nemlig være en af de oplevelser, I kan se tilbage på med glæde – og den skal helst være et af højdepunkterne i studentertiden.

Hold en fest for dem, du holder af

Det er ikke kun dig, der er stolt af, at du har fået huen på hovedet. Du har sikkert venner og familie, der også er stolte af dig og din præstation – og derfor skal den da også fejres. Nogle fravælger studenterfesten, fordi den koster både penge og tid. Studenterfesten er dog en af de begivenheder, der er helt særlig ved studentertiden. Det er en fest, hvor du bliver fejret. Dit slid gennem de sidste tre år bliver anerkendt og belønnet. Studenterfesten behøver hverken være formel eller dyr at holde. Du kan for eksempel arrangere en havefest eller et sammenskudsgilde, hvor det er gæsterne, lige så meget som dig selv, der arrangerer festen – eller sørger for, at den bliver god.

Stop op – og nyd tiden

Når huen først sidder på hovedet, får du sikkert travlt med at feste og fejre. Husk dog at stoppe op og nyde, at du rent faktisk har huen på hovedet. Studentertiden er alt for kort, i forhold til hvor lang tid det tager at nå til den. Derfor skal du også sørge for at nyde hvert øjeblik i studentertiden – den kommer nemlig kun én gang.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
cover-1
IMG_4447

Populære kategorier

Information