Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vælg det rigtige flyttefirma

Annonce:

Find det bedste og billigste flyttefirma

En flytning er altid mere tidskrævende og besværlig, end man lige regner med. Der skal styr på alt det praktiske, der skal pakkes ned, smides ud, gøres rent – og så skal alle møbler, kasser og andre ejendele selvfølgelig flyttes til den nye adresse. Selve flytningen er altid mere omstændig, end man tror og derfor kan det være en god ide at benytte sig af et professionelt flyttefirma – men hvilket?

Få et uforpligtende tilbud på din flytning her eller få gode råd til valg af flyttefirma i artiklen.

Gennemskuelige priser

Der findes et væld af flyttefirmaer og alle har forskellige priser, tillæg, service og så videre. Det kan derfor være svært at gennemskue, hvilket flyttefirma der er bedst til prisen. Der hvor du især skal være opmærksom, er priserne. Mange flyttefirmaer tilbyder billige priser, som bunder i skjulte tillæg og høje ekstraomkostninger. Vælg derfor altid et flyttefirma med gennemskuelige priser, så du ved præcis, hvad du skal betale for – og hvor meget.

Konkurrencedygtig pris og professionel service

H.C. Andersens Flyttefirma er et af de flyttefirmaer, som både vinder på konkurrencedygtige og gennemskuelige priser og ikke mindst servicen. Hos H.C. Andersens Flyttefirma er der intet start-, weekend eller aftentillæg og heller ingen kilometertæller. Den pris du får er derfor den reelle pris uden overraskelser. Samtidig er servicen helt i top, da flyttefirmaets flyttemænd altid er effektive og påpasselige og samtidig tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker.

Få et uforpligtende tilbud

Mange flyttefirmaer tilbyder at give et uforpligtende tilbud på din flytning, hvilket er en god måde at finde frem til, hvilket flyttefirma du skal vælge. Men H.C. Andersens Flyttefirma gør mere end det. H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder altid at sende en flyttekonsulent ud til dig gratis for at vurdere varighed og pris på flytningen og samtidig give gode råd.

Mere end et flyttefirma

Har du ikke bare brug for hjælp til din flytning men også til ned- og udpakning, opbevaring eller andet? Så er H.C. Andersens Flyttefirma også et oplagt valg. H.C. Andersens Flyttefirma tilpasser sig nemlig altid kundens behov og derfor kan du få hjælp til både ned- og udpakning, leje af flyttekasser, opbevaring af dine ejendele og mere til. H.C. Andersens Flyttefirma kan derfor på alle områder være med til at gøre din flytning til en god historie.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
DSC_4778
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information