Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vores favorit drikkevarer, som du skal nyde denne sommer

Annonce:

Når det er sommer og sol over Danmark, så er der ikke noget bedre end en kold forfriskning til at gøre tilværelsen lidt ekstra behagelig. Der er mange drikkevarer, som vi er glade for i Danmark og derfor er der altid et bredt udvalg, når det kommer til forfriskninger.

Netop på grund af det store udvalg, har vi valgt at skrive en artikel om nogle drikkevarer, som trender denne sommer, som vi synes at du burde prøve. Der er nemlig rigtig mange andre muligheder end den sodavand eller det glas vin, som ud plejer at drikke i sommervarmen.

Drop den varme kop kaffe og nyd en dejlig iskaffe

Vi er i Danmark rigtig glade for vores sorte kop kaffe, som vi nyder stort set hele året rundt. I sommermånederne, er det ikke altid den varmen kop kaffe, som er mest tiltalende, men det skal ikke stoppe dig for at nyde kaffens smukke nuancer. Iskaffe er nemlig blevet en ting, som vi i den grad har taget til os i Danmark, og det er vores første bud på en sommerdrik, som du skal prøve.

Selve smagen i iskaffe minder rigtig meget om smagen, der er i klassisk kaffe, som vi kender det, men den er naturligvis kold. Den laves ofte på koncentrat, som man selv kan købe, så man behøver derfor ikke besøge en cafe for at få fingrene i den forfriskende sommerdrik.

Iskaffe kan laves med både vand samt forskellige former for mælk og kan piftes op med sirup, så der er gode muligheder for at lave netop den kop kaffe, som du kunne tænke dig at nyde.

Nyd sommeren med bubble tea

Vores næste bud på en forfriskning, som du er nødt til at prøve for at gøre din sommer mere behagelig er noget, som hedder bubble tea. Det er en drik, som er blevet meget populær i løbet af de seneste par på i Danmark, og det er ikke uden grund. Den er nemlig meget special i forhold til meget andet.

Bubble tea laves ved at koge tapioca, som er formet, som perler, hvorefter man tilføjer noget sødt såsom honning mix for at gøre din bubble tea ekstra forfriskende. Perlerne indeholder hver især en smag, som giver hele smagen til bubble tea, når de bliver blødt op. Perler bliver bløde, og derfor er det meningen, af de skal suges op igennem et sugerør imens, at man nyder selve drikken. Bubble tea er uden tvivl en drik, som alle burde prøve denne sommer.

Nyd klassiske drinks

Man skal naturligvis heller ikke snyde sig selv for nogle forfriskende klassiske drinks i de varme sommermåneder. Vi har to favoritter, som alle burde have i deres barskab eller køleskab:

· Gin Tonic – Denne drink er noget af det mest forfriskende der findes. Man kommer rigtig langt med en god gin og en tonic, med en agurkeskive i.

· Aperol Spritz – En Aperol Spritz kan noget helt specielt. Det er en drink, som både bindeholder kulsure og bitterhed. Med en appelsinskive i bliver det uden tvivl et hit.

Vi håber at denne artikel har givet dig noget inspiration til drinks denne sommer !

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash
Skærmbillede 2024-03-20 kl. 10.14
tipkbh.dk - unikkebegravelser

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz