Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

VPN – Sådan bruger du VPN til at se Amerikansk Netflix

Indlæg

Synes du efterhånden at Netflix er gennemført og at du har set alt hvad der kan ses på Netflix i dag? Så er der en løsning! Netflix har jo et kæmpe udvalg af film og serier og med VPN så har du mulighed for at få adgang til den Amerikanske Netflix fuldstændig lovligt, hvor du kan se langt flere serier og film. Ja det Amerikanske Netflix har faktisk 3 gange større udvalg end den danske udgave grundet at de kun har rettigheder til at udgive en del af deres film og serier i USA. Vi har på Mit-bredbaand.dk her fundet en guide til hvordan og hvorfor. Lad os kigge på hvordan det fungere.

Hvad er VPN?

VPN betyder ’’Virtuel private network’’ og helt konkret så betyder det for dig, at du har mulighed for med en software som du downloader til din computer, tablet eller telefon, som kan sikre at når du går på internettet, så vil alle dine besøg på internettet blive dirigeret igennem en anden ip-adresse. De fleste VPN tjenester har mange forskellige IP-adresser og ofte så er de også i flere forskellige lande. Mange bruger også VPN til at skjule deres IP-adresser så de kan surfe rundt anonymt på internettet uden at være bange for at deres ip-adresse bliver vist til andre som f.eks. ejeren af hjemmesiden.

Sådan ser du Amerikansk Netflix med VPN

For at se Amerikansk Netflix så skal du være placeret i USA fordi Netflix, ligesom så mange andre streaming tjenester er geografisk blokeret hvilket betyder at hvis man er i Danmark, så ser man kun den danske version, mens man i Tyskland kun ser den tyske osv. Dette gælder også i USA hvor de har langt flere rettigheder til film og serier end de har i Danmark og det gør desværre for os danskere at udvalget er begrænset. Derudover så er det også billigere at bruge Amerikansk Netflix fordi der også er geografisk ’’Pricing’’ hvilket betyder at fordi vi i Danmark generelt har flere penge mellem hænderne så kan vi godt betale lidt mere, hvor de i USA har mindre penge pr. indbygger og derfor er prisen lidt lavere.

Sådan gør du:

For at se Amerikansk Netflix med VPN skal du gøre følgende:

  1. Find eksempelvis en VPN her som du vil bruge.
  2. Download den VPN’s software på din enhed.
  3. Log ind på en server i USA/ Amerika
  4. Log ind på Netflix og opret et abonnement.
  5. Nu er du succesfuldt i gang med at streame Amerikansk Netflix med VPN.

Vi håber at du kunne bruge denne miniguide til noget og at du kan bruge det større udvalg af film og serier til noget.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
cover-1
IMG_4447

Populære kategorier

Information