Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

3 tips, der gør turen med bus til Hamburg ekstra god

Annonce:

Er du en af de mange, der har fået øjnene op for, hvor fedt det er at rejse med bus? Busrejser er stigende populært ‒ både for unge og ældre, singler som par.

Når ferien starter med en stille og rolig tur med bus til Hamburg, så starter den afslappende feriestemningen allerede fra første minut. Og det er vel netop det, der er planen med ferie ‒ at det skal være afslappende.

Men hvordan bliver du sådan rigtig klar til en at hoppe på en bus til Hamburg, så du får det allerbedste ud af din bustur fra første øjeblik? Det giver vi dig tre skarpe tips til her.

1. Sørg for at have pude og et tæppe med i din bus til Hamburg

På din tur med bus til Hamburg er der tid til at slappe helt af ‒ her skal du nemlig ikke forholde dig til noget som helst praktisk. Skønt! Det eneste, du skal, er altså at sidde og drømme om alle de ting, du skal ned at opleve, når din bus til Hamburg ankommer. Og den slags drømmeri foregår altså rigtig godt bag lukkede øjne.

Pak derfor et tæppe og en pude med i bussen. På den måde kan du sidde og snuppe en lur og få ladet batterierne helt op ‒ og så bliver du ikke mere klar til at springe ud i gaderne, når din bus til Hamburg er fremme.

2. Pak bøger og høretelefoner – så går tiden lidt hurtigere

Selvom du måske har en rejsemakker med, eller du falder i snak med andre på turen med bus til Hamburg, så er det alligevel en fordel at pakke noget med i tasken, der kan underholde dig i de timer, du sidder i bussen.

Det kan for eksempel være en god bog, høretelefoner, så du kan høre noget lækkert musik undervejs eller et kortspil.

3. Snacks og en lille madpakke gør turen med bus til Hamburg ekstra hyggelig

Du bliver helt sikkert sulten undervejs på turen til Tyskland. Hvis du ikke er til mad fra tankstationer, kan du overveje at pakke en god madpakke hjemmefra.

Det kan måske være en madpakke med noget hjemmebag, frugt og lidt snacks? Så bliver turen i hvert fald ekstra hyggelig.

Skal du i stedet på bustur til Prag? Du kan roligt følge tjeklisten alligevel

Er det i stedet en busrejse til Prag eller Berlin, du skal på? Bare rolig, du kan sagtens følge vores 3 tips alligevel.

Uanset om det er en tur til Hamburg eller en busrejse til Prag, du skal på, så handler det om det samme: At pakke en taske, der kan være med til at gøre turen ekstra hyggelig ‒ så er du nemlig sikker på at få den allerbedste start på din velfortjente ferie.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
primos-1
Frisør København
Fyrv%C3%A6rkerifestival-i-Tivoli_Kred.-Lasse-Salling-1

Populære kategorier

Information