Elsker du også at tage på bar og se sport med vennerne? Der er ikke noget bedre end at være på en hyggelig bar omgivet af sportsglade mennesker i sportstrøjer, få fadøl i lange baner alt imens, man ser sit yndlings hold på storskærmen.

I København er der stribevis af hyggelige og stemningsfulde sportsbarer at vælge imellem. Her kommer en anbefaling med seks forskellige sportsbarer i København.

Læs også: Barer med aktiviteter i København

Mangler vi en sportsbar, så kontakt os gerne på Instagram eller på mail [email protected]

Amager Pub

Befinder du dig i nærheden af Amager, så bør I svinge forbi Amager Pub. Amager Pub er en engelsk pub i hjertet af Amager. Her bliver der vist en masse forskellig sport blandt andet de store fodboldkampe. Det er virkelig stedet, hvis man har lyst til at sidde med en masse andre fans og juble ad skærmen.
Adresse: Amagerbrogade 31, 2300 København

The Old Irish Pub

pub sport københavn
The Old Irish Pub

The Old Irish Pub er Skandinaviens største pub, og  har åbent 24 timer i døgnet - alle ugens dage! Pubben ligger centralt placeret i København og byder på live musik hver dag, koncert hver weekend, sportsoplevelser og meget mere. The Old Irish Pub er en atmosfærisk, stemningsfyldt og rummelig pub, der giver mulighe-den for alle former for selskaber og arrangementer; alt lige fra fodbold på storskærm, pol-terabend, julefrokost til ginfestivaler og koncerter.
Adresse: Vesterbrogade 2D, 1620 København V

Ørsted Ølbar

Ørsted Ølbar er virkelig stedet at tage hen, hvis du nyder en god specialøl. Ølbaren har nemlig over 200 forskellige slags øl, så der skulle gerne være lidt til enhver smag. De viser en lang række forskellige sportsgrene og har mange kanaler at vælge imellem. Derfor kan du sagtens være heldig, hvis du efterspørger en visning af en specifik kamp.
Adresse: Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K

The Globe Irish Pub

pub sport københavn
The Globe

The Globe er en hyggelig, klassisk irish pub i flere etager placeret lige ved Nørreport station. Udover at vise alle fodboldkampe, er der også mulighed for at opleve live music, quizzer eller afholde private events. Du kan se alle deres kommende events her og hvilke kampe de viser.
Adresse: Nørregade 43-45 1165 København K

London Pub

Hvis du befinder dig omkring Frederiksberg, så er London Pub et rigtig godt valg. Her er der masser af mulighed for at se sport, drikke øl og spise et måltid. London Pub er oplagt, hvis du leder efter et sted, hvor man både kan spise og drikke samtidig med, at man ser en god kamp i fjernsynet. Stedet har ligeledes et bredt udvalg af gin, rom og whisky.
Adresse: Godthåbsvej 4, 2000 Frederiksberg

Pub & Sport

pub sport københavn
Pub & Sport

Pub & Sport er placeret centralt i København lige ved siden af Rådhuspladsen.Det er en livlig pub med fadøl, poolbord og bordfodbold samt sportsbegivenheder på storskærm. De har hele 12 skærme fordelt rundt på pubben, så der er rig mulighed for at følge med i din yndlings sport. Se her, hvilket sport de viser den kommende uge.

Adresse: Vester Voldgade 7, 1552 København V

God kamp!

Læs også: Comedy og open mic i København