Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Københavns 7 bedste spaoplevelser

Når kulden begynder at bide i Københavns gader, er det ingen skam at drømme sig til varme himmelstrøg. Og med lidt indlevningsevne er troperne og varme kilder i virkeligheden ikke så langt væk. København bugner nemlig af lækre wellness- spaoplevelser, som giver anledning til afslapning og feriestemning. Men hvor får du så den bedste spaoplevelse i København?

Vi har her samlet en top 7 over de bedste spaoplevelser i hovedstaden, hvor du er sikret en luksuriøs spaoplevelse.

Skal du afsted med din partner eller veninde, og ønsker I en lækker brunch inden den står på selvforkælelse i nogle timer, så kan I finde inspiration her til brunchsteder i København her.

Læs også: De bedste donuts i København

Ni’Mat Spa – Københavns største og ældste spa

Ni’Mat er Københavns største og ældste spa med massage, spa og kosmetologbehandlinger i Østens eventyrlige omgivelser. Her får du en uforglemmelig oplevelse, hvad enten du er på udkig efter romantisk parmassage, et spaophold i København, wellness, livsnyderbehandlinger eller en fysiurgisk massage.
Du kan både besøge spaen på Hotel Kong Arthur i hjertet af København, i deres afdeling i Kastrup på Clarion Copenhagen Airport eller få ”Ni’mat Massage To Go”.

Adresse: Vendersgade 27, 1363 København K & Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup

Arndal Spa og Fitness – spaoplevelser og behandlinger til overkommelige priser

Arndal Spa og Fitness
Foto: Arndal Spa og Fitness

Arndal Spa er en lille oase i hjertet af København, som kan få tiden til at stå stille i en travl hverdag. Spaområdet, plejende behandlinger og beroligende massage er med til gøre oplevelsen helt særlig. Hos de fleste spasteder, er det ikke altid muligt både at få en spaoplevelse og behandlinger til rimelige priser. Men hos Arndal findes der en række forskellige spapakker, som får dig helt ned i gear ved at kombinere både spa, behandlinger og samarbejder med spisesteder. Det kan eksempelvis være “Spa & brunch”, “Smag & behag” eller “Lille fredag”.

Noget særlig hos Arndal Spa er deres graviditetsbehandlinger og gravid træning, som fylder meget, da indehaver Lotte Arndal har mere end 25 års erfaring med at hjælpe kvinder både før, under og efter deres graviditet med både træning og kostvejledning.

Vores redaktion har tidligere testet Arndal Spa. Det kan du læse mere om her.

Adresse: Store Kongensgade 21, 1264 København K

Scandic har 2 indbydende spaoplevelser på Spectrum Wellness og CPH Strandpark

Wellness i København | Spectrum Wellness | Scandic hotels | Scandic Hotels
Foto: Scandic Spectrum

Scandic Spectrum har nogle skønne faciliteter og ligger blot få hundrede meter fra Hovedbanegården. Spectrum åbnede i 2022, så du vil opleve en moderne indretning og hurtigt blive en del af den afslappende atmosfære med deres afdæmpede musik. De har Københavns største private indendørs pool, finsk sauna, dampbad rasul-rum med Marrokansk ler, samt et relax-rum med loungemøbler og yogamåtter. Herudover kan du tage en shower walk, med regnvandsbruser, tempereret vandfaldsbruser og støvregnsbruser. Vi har været forbi Scandic Spectrum, og du kan læse mere om vores oplevelse her.

Lækker Wellness i København | Scandic CPH Strandpark | Scandic Hotels
Foto: CPH Strandpark

CPH Strandpark byder på en verden af velvære, med en afslappet atmosfære og en skøn udsigt til Øresund. Her kan du forkæle dig selv med en spabehandling, eller benytte dig af deres lækre pool og termiske område, med finsk sauna, dampbad, stenbad, snebad og en opvarmet bænk med fodbade. Hvis du ønsker at styrketræne eller at få pulsen op, så kan du bruge deres fitnesslokale.

Adresse:
Spectrum Wellness
Kalvebod Brygge 10, 1560 København
CPH Strandpark Amager Strandvej 401, 2770 Kastrup

Amazing Space – en spaoplevelse på velkendte d’Angleterre

Amazing Space
Foto: Amazing Space

Vi bliver i samme område, for vi skal kun lidt længere ned af gaden for at finde Amazing Space. Denne spa og wellness er nemlig at finde på det velkendte Hotel d’Angleterre. Spaen blev komplet renoveret i 2013, og står i dag som et holistisk univers af naturlige og økologiske produkter.
Et besøg hos Amazing Space er en sanseoplevelse uden lige med sunde drikke, aromaterapeutiske dufte, afspændende musik, eksotiske blomster og ikke mindst mere end 15 særligt udvalgte spa-terapeuters velgørende og healende behandlinger.

Adresse: Hovedvagtsgade 3, 1103 København K

Manon Les Suites – Bali lignende omgivelser med junglefish pool

Manon Les Suites
Foto: Manon Les Suites

Manon Les Suites er en del af den fem-stjernede hotelkæde: Guldsmeden, og er lidt af en perle i København. Hotellet er særligt kendt for deres junglefish pool, som er er hjertet og centrum af huset og omringet af grønne tropiske planter, palmer og stearinlys. Her kan man virkelig tale om at træde ud af bylivet og ind i Bali lignende omgivelser. Spaen byder på indendørs og undendørs poolområde med sauna og steam rum samt fitness.
Spaen oser af luksuriøs boheme, og det samme gør hotellets tilhørende økologiske restaurant, som er et besøg værd, hvis man ønsker at fuldende sit ophold på bedste vis.

Adresse: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V

AIRE Copenhagen – spaoplevelser i enestående omgivelser

AIRE Copenhagen
Foto: AIRE Copenhagen

I romerriget søgte man ro, afslapning og nydelse i ekstravagante badehuse. AIRE Copenhagen genopliver traditionen i en gammel Carlsberg bygning, hvor tiden står stille, og krop og sjæl bliver bragt i balance. I 2020 åbnede de deres første afdeling i København, men er ellers meget kendte for deres spa i byer som New York og Chicago, hvor de store stjerner efter sigende ynder at tilbringe flere timer.
I æstetiske omgivelser og med vandet som bærende element tilbyder de massager og unikke ritualer på højeste niveau. Her kan du blandt andet flyde i en saltvandspool, med samme saltindhold som Det Døde Hav (342 g/kg), nyde de intensiverede dampbade eller en afslappende massage. Giv dig selv det ultimative frirum i en enestående atmosfære.

Adresse: Ny Carlsberg Vej 101, 1799 København V

Sofiebadet – bæredygtig badeansatalt

Sofiebadet
Foto: Sofiebadet

Sofiebadet er en bæredygtig badeansatlt med klassisk bade signatur, som er bevaret helt tilbage fra badeanstaltens oprindelse i 1909. Her praktiseres klassiske mellemøstlige traditioner med masser af sæbeskum og skrub, som efterlader kroppen afspændt og ren. Hos Sofiebadet er der mulighed for flere forskellige steps indenfor spaoplevelser – her er det eksempelvis muligt blot at komme og tage et brusebad, men du kan også nyde et kurbad, sauna, dambad eller deres kolde og varme kar.

Adresse: Sofiegade 15, 1418 København K

Læs også: De bedste badesteder i København

I samme kategori

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
fars-1
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
Pub-quiz
144A1538-1400x840-2
VesterbroStreetpartyHeader-01

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
Pub-quiz
144A1538-1400x840-2
VesterbroStreetpartyHeader-01