Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

2020 Guide: Her skal du holde bryllupsfest i København

Går du efter et klassisk bryllup, et bryllup med bæredygtig mad, eller mangler du inspiration til sjove og alternative steder at holde bryllupsfest? Find dit næste bryllupslokale blandt disse 5 steder for dig, der skal giftes i København.

Skal du giftes til foråret eller i sommeren 2020, har du sikkert rygende travlt med at planlægge alt til den store dag. Uanset om du er til kirkebryllup eller skal vies borgerligt, er en ting sikkert. Bryllupsfesten.

Skal dit bryllup afholdes i hjertet af København, så hjælper tipKBH dig med at finde dit næste bryllupsvenue når champagnesabelen skal på arbejde.

Det intime bryllup

Går du efter et hyggeligt bryllup i smukke og intime omgivelser for kernen af familien, kan Mindestuen i Restaurant Maven, som ligger i forlængelse af Nikolaj Kunsthal, være noget for jer. Den centrale beliggenhed gør det nemt for gæsterne at finde, og med sine klokkeformede vinduer giver rummet en højtidelig stemning med udsigt til de smukke gamle træer. Restaurant Maven samarbejder også med La Glace, så du kan være sikker på at bryllupskagen er lige til at sætte tænderne i.

Du kan kontakte restaurant Maven på mail: maven@restaurantmaven.dk eller telefon: 32 20 11 00.

Det storslåede bryllup

Skal din bryllupsfest være en sand københavnerdrøm, kan du leje festsalen hos Kosmopol. Den gamle festsal er pryget med original stuk, relieffer og lysekroner. Den store sal er omgivet at riflede søjler og store vinduer med udsigt til det indre København. Ønsker du et bryllup, der emmer af monumental storslåethed, er Kosmopol det rette sted for din kommende bryllupsfest.

Du booke festsalen hos Kosmopol på mail: booking@kosmopol.nu eller telefon: +45 33 42 66 08

Det alternative bryllups venue

Skal dit bryllup være uden for meget stads, men bare rene linjer og godt selskab. I Kødbyen kan du leje det alternative spisested, Spisehuset. Stedets industrielle vibes og rå naturborde er perfekt til minimalisten, der bare elsker et råt, nordisk look. Her er både plads indendørs til spisning og et udendørs gårdområde, hvor gæsterne kan slappe af og nyde det gode vejr. De ny-moderne lokaler er en sand Vesterbro oplevelse værd for den fødte københavner. Og når festen skal have et ekstra spark, har I mulighed for at tage videre på byens hippeste barer i Kødbyen.

Spisesalen kan lejes via telefon: +45 29 91 18 98

Bryllup i historiske omgivelser

Er du på jagt efter et historisk bryllupslokale, kan du hos 56° opleve en aften i det gamle ammunitionslager, der bygget i 1744 og ligger midt det stemningsfyldte søværnsområde på Holmen. Stedets interiør er bygget op i en hvidkalket hvælving med rå trægulve. Dertil kan udsmykningen tilpasses brudeparrets stil og ønsker. Den gamle bygning giver en rustik og tidspræget baggrund til aftenens festligheder. Serveringen af mad er sæsonbestemt og bæredygtighed er i fokus i enhver servering.

Du kan kontakt 56° på mail: info@56graderkbh.dk eller telefon +45 31 16 32 05

Bryllup med Michelin Gastronomi

Til madelskeren, der ikke vil gå på kompromis med spiseoplevelsen. Restaurant Kadeau er en af Københavns ypperste restauranter, når det kommer til spiseoplevelser – og bryllupper er ingen undtagelse. Booker du dit bryllup hos Kadeau bliver jeres aften uforglemmelig i smag og omgivelser. Har du selv idéer til arrangementet, tilbyder restauranten Kadeau mulighed for, at I i fællesskab får skræddersyet aftenen til jer. Lokalet kan rumme op til 90 gæster, så der er mulighed for at få hele storfamilien og venner med til festlighederne.

Bryllup på et palæ?

Der findes en række fantastiske alternativer til at holde sit bryllup på en restaurant i København. Byen byder nemlig på mange ikoniske bygninger som eksempelvis Nationalmuseet, som tidligere var kronprins Frederik 5. bolig. Her kan du nemlig leje festlokalet, som kan rumme alt fra intime arrangementer til store bryllupper for flere hundrede gæster. Hvis du ønsker at leje selskabslokaler, tilbyder udlejer ofte også en catering løsning. Men hvis du ikke finder det interessant, har du også mulighed for at leje en kok (eller måske nærmere et team af kokke), som kan hjælpe dig med at tilberede og servere den perfekte bryllupsmenu.

Mangler du inspiration til dit kommende bryllup?

Uanset om I mangler brudekjole eller jakkesæt til gommen, savner råd til at planlægge den store dag eller er på udkig efter forslag til gaver til bryllupsparret – så har tipKBH samlet de bedste guides om alt fra polterabend til bryllupsrejsen! Af gaver kan vi hurtigt komme med en generel anbefaling. Giv en gave, som parret kan få glæde af ved begivenheder gennem hele livet. Det kan eksempelvis være en champagnesabel, som både er underholdende på dagen – men som bestemt også kan tjene et formål fremover i parrets liv.
Det var alt for denne gang. Vi håber I vil læse med fremover, når vi udgiver artikler.

I samme kategori

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Amazing Space
Dining Six. Cinco

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
L16_HDMS_Absalon_-_20070902

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
L16_HDMS_Absalon_-_20070902