Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Uno, dos, tres, cuatro – CINCO! Vi tæller ned til åbningen af Københavns nye spisested

Efter at have danset tango med århusianernes smagsløg det seneste halvandet år, er DiningSix nu klar til at slå dørene op for sit latinamerikanske restaurantkoncept, Cinco, i hovedstaden. Det sker fredag den 22. marts på Vesterbrogade 35. Så har du endnu ingen påskeplaner, så er der her en rigtig god mulighed!  

Hos Cinco bliver du taget med på opdagelse langs Amazonfloden og de latinamerikanske kyster og kan glæde dig til en madoplevelse fuld af intensitet, smag og varme. Hos Cinco tager de udgangspunkt i nordiske råvarer og forvandler dem til en autentisk latinamerikansk madoplevelse.

Maden

Dining Six Cinco (2)
Foto: Dining Six

Menuen hos Cinco er en gastronomisk hybrid med velkendte elementer fra de latinamerikanske lande. Her tager de udgangspunkt i Nordens mange lækre råvarer og forvandler dem til en autentisk latinamerikansk madoplevelse. Menuen består af hhv. 13 og 10 serveringer, der alle efterlader dig med intense og varme smagsindtryk, som man kender fra Latinamerika. 

Retterne serveres som vi bedst kan li’ det – på allerbedste social dining manér. Ved et par af retterne, får du endda selv lov til at sætte dit personlige præg. Glæd dig bl.a. til Cinco’s guacamole kit, hvor du kan mixe din egen guacamole i en mortar ved bordet!

Drikkevarer

DiningSix. Cinco
Foto: DiningSix

Udvalget af drikkevarer på Cinco er stort, der er et alsidigt cocktailkort og – selvfølgelig – et flot udvalg af tequila. Gå om bord i restaurantens tilpassede vinmenu, eller gå all-in og prøv deres drikkemenu, der består af både vin, øl og cocktails.

Cincos cocktailkort byder på både eksotiske, forfriskende og udfordrende cocktails – ligesom du kender det fra Latinamerika.

Atmosfæren

Cinco. DiningSix
Foto: Dining Six

Cinco ligger på Vesterbrogade, lige ved siden af søster restauranten, KöD, der også er en del af DiningSix-familien. Her træder du ind i en lille, men helt ægte jungle! Belysningen er afdæmpet, der hænger lianer fra loftet – det emmer af mystik.  Der er runde borde med runde, bløde sofaer. Stedet er skabt til social dining. Der er store lamper og dæmpet belysning. Indretningen er gennemført, uden at det bliver for meget. 

Folkene bag
Restauratørerne bag konceptet er anerkendte DiningSix, der allerede har gjort sig bemærket på byens i forvejen flotte og store madscene. Denne gang har de kastet deres kærlighed efter de latinamerikanske køkkener. DiningSix står blandt andet bag koncepterne KöD, Basso og Keyser Social, der alle kan besøges i København.

Hvornår?
Cinco åbner fredag den 22. marts, og allerede nu kan du sikre dig én af de første pladser i junglen. Book dit bord hos Cinco her.

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
dsc7699
donuts-2969490_1280

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
cover-2
primos-1

Populære kategorier

Information