Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

De syv bedste cafeer i København

Sponsoreret indhold

Der er mange gode steder med kaffe i København. Vi har kastet et blik på de bedste steder i byen. Nedenfor kan du blive inspireret til at besøge syv forskellige steder med kaffe og søde sager.

The Living Room med kaffe og cocktails

Et af de bedste steder i byen med kaffe og andre gode drinks er The Living Room. Det er både en café og en cocktailbar, som du finder på Larsbjørnsstræde 17 tæt på Kongens Nytorv.

Stedet har også internet, hvilket gør det til et hyggeligt sted at surfe online. Det gælder uanset om du skal bruge Wi-Fi til at spille online spilleautomater eller om du skal arbejde fra din computer på en cáfe.

Bastard Café giver enorm studierabat

I København er Bastard Cafe muligvis den mest populære kaffebar. Stedet er en del af Huset-KBH, som du finder på Rådhusstræde 13. De har lækker kaffe og godt trådløst internet, hvis du er ude efter det. Der er endda 50 procents studierabat på kaffe og te fra mandag til fredag mellem klokken 12.00 og 16.00.

Det er et vildt tilbud, som gør det meget forståeligt at stedet har fået enormt mange positive bedømmelser på Google. De skiller sig også ud med de sjove brætspil. Desuden er der lækker morgenmad hver weekend helt til klokken 15.00.

Next Door Café med unik indretning

Den lilla cáfe Next Door Cafe ligger i Latinerkvarteret i København, som også er kendt som Pisserenden. Stedet har en unik indretning, som tiltrækker folk fra nær og fjern. Derfor er det ikke overraskende en af de mest populære cafeer i København, når du kigger på Tripadvisor.

Bertels Salon med byens bedste kage

Hvis du har en sød tand, vil du måske blive vild med Bertels Salon. De er at finde på Kompagnistræde 5 og har tidligere været nomineret i kategorien Byens Bedste Kage. Der kan du blandt andet få lækker cremet cheesecake. De har ikke kun en cheesecake, men 30 forskellige varianter. Du kan endda prøve cheesecake med Tiramisu eller Oreo. Hvis du er glad for kage, kan du også overveje et eller flere af de bedste steder med donuts i København, som vi har skrevet om tidligere.

Coffee Room med veganske valgmuligheder

Den lille lokale kaffebar Coffee Room på Silkegade i København startede op i 2011. Cafeen blev fremhævet ved Travellers Choice 2020 på Tripadvisor i 2020. Blandt andet roses den for den dejlige og hyggelige atmosfære. Ligeledes er kaffen i høj kvalitet, tjenerne er venlige og menuen har veganske valgmuligheder.

The Coffee Collective støtter bønderne

Der findes flere cafeer af Coffee Collective i København. Især den, som ligger i Torvehallerne, roses både på Tripadvisor og i Google anmeldelserne. Coffee Collective er skabt af Peter Dupont, Klaus Thomsen og Casper Engel Rasmussen. De har til mål at skabe den bedste kaffeoplevelse i verden, mens de ønsker at hjælpe bønderne.

Coffee Collective blev startet op i 2007. Siden da har de blandt andet vundet guld i Verdensmesterskabet for Baristaer (World Barista Championship) og VM i smagsmesterskaberne (World Cup Tasting Championships). Derfor er det ikke overraskende at kaffen roses til skyerne.

Sankt Peders Bageri

Vi slutter af med Sankt Peders Bageri, som er tæt på Københavns Universitet. Det ligger på Sankt Peders Stræde 29. De har lækre kanelsnegle, hindbærsnitter, gifler, spandauer og meget mere. Du kan nyde kaffen i deres bageri med bløde puder og blomstrer på væggene.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information