Donuts - eller doughnuts - har for alvor gjort sit indtog i Danmark. På enormt kort tid har adskillige små, specialiserede donut-butikker slået dørene op overalt i København med både farverige, kreative og velsmagende udgaver af det karakteristiske runde bagværk med et hul i midten.

I denne guide får du et overblik over, hvor du får byens bedste donuts. Der er noget for enhver sød tand og smag!

Læs også: På vinbar i København

Donut Supreme - Til enhver lejlighed  

Instagram: @donutsupremedk

Hos Donut Supreme på Nørrebro kan du i den grad få slukket din donut-sult, hvad enten du er til en sød, salt, kold eller varm. De friskbagte og håndlavede donuts laves som du kender dem, men også som breakfast-donuts med bacon & æg, med kold is indeni, med frugt eller som sandwiches. Derudover har de også veganske donuts! Læs mere her.
Adresse: Nørrebrogade 42, 2200 København N

Dough Girls Doughnuts - Kvalitetsbevidst

Donut København
Instagram: @doughgirlsdoughnuts

Er du kvalitetsbevidst og vil du prøve noget andet end ''den klassiske donut?" med slik, pang-farver og overdreven pynt? Så skal du forbi Dough Girls Doughtnuts, der går til donut-bageriet med æstetik, klasse og enkelthed. Det runde bagværk er desuden friskbagt hver dag - og lavet på lækre og miljøbevidste råvarer. Derfor er prisen også liige en anelse højere. De har desuden også hjemmelavede dough holes. Læs mere her.
Adresse: Århusgade 171, København Ø
Pris pr. donut: Fra 29-39 kr.

Bronuts - Den populære

Donuts København
Instagram: @bronuts.dk

Skal du spise donuts i Danmark kan du næsten ikke komme udenom den efterhånden landsdækkende og særdeles populære donut-kæde Bronuts. Med landets største, evigt skiftende og altid spændende, eksperimenterende og farverige udvalg, er der noget for enhver donut-fan. Det sukkersøde, syrlige, chokoladefyldte eller crunchy knas - der er noget til alle de søde tænder! Læs mere her.
Adresse: Vesterbrogade 37, 1620 København V & Valby Torvegade 15, 2500 Valby
Pris pr. donut: 25 kr.

Læs også: Her finder du de bedste padel tennis baner i København

Skovs Donut Bar - Kun på bestilling

Donut København
Instagram: @skovsdonutbar

Hos Skovs Donut Bar er en donut ikke "bare en donut". Her er der både fokus på visuel, overdådig lækkerhed og store smagsoplevelser i én og samme bid.
Her kan du sætte tænderne i klassiske donuts, veganske donuts samt deres signatur donut. Du kan se hele deres udvalg her og bestille på mail [email protected] eller på mobil til +4542621611.
Adresse: Aksel Møllers have 1, 2000 Frederiksberg
Pris pr. donut: 25 kr.

Mr. Donut - Åbner snart

donut københavn
Instagram: @mr.donutdk

Fredag d. 26. juni kl 12:00 slår Mr. Donut dørene op på Frederiksberg. Her byder de på 1 gratis donut efter eget valg til de første 100 kunder både fredag og lørdag! Deres donuts serveres både som simple og deluxe i en ugentlige menu, som består af intet mindre end 24 forskellige varianter. Der er en variant for enhver smag.
Adresse: H.C. Ørstedsvej 66, 1879 Frederiksberg C