Donuts - eller doughnuts - har for alvor gjort sit indtog i Danmark. På enormt kort tid har adskillige små, specialiserede donut-butikker slået dørene op overalt i København med både farverige, kreative og velsmagende udgaver af det karakteristiske runde bagværk med et hul i midten.

I denne guide får du et overblik over, hvor du får byens bedste donuts. Der er noget for enhver sød tand og smag!

Læs også: De bedste brunch steder i København

Donut Supreme - Gode donuts på Nørrebro

Hos den nyåbnede Donut Supreme på Nørrebro kan du i dén grad få slukket din donut-sult: Hvad enten den er sød, salt, kold eller varm. De friskbagte og håndlavede donuts laves nemlig både som du kender dem, men også som breakfast-donuts med bacon & æg, med kold is indeni, med frugt eller som sandwiches. Derudover serveres også veganske donuts!

Adresse: Nørrebrogade 42, 2200 København N

Flying Donut - Ny butik på Amager

flying donut

Friske, flotte og bagt helt fra bunden: Hos Flying Donut kommer smagsløgene på himmelsk flyvetur! De kreative donuts er fyldt med lækre smagskombinationer og så ser de også bare indbydende ud med pynt, farver og forskellige udtryk. Flying Donut har nu endelig fået sin egen butik! Og de ér helt klart en tur til Amager værd ;-)

Adresse: Øresundsvej 48, 2300 København S. De kan også købes hos Det Lille Desserthus på Ørestads Boulevard 102-C, 2300 København S.
Pris pr donut: 25 kr.

Dough Girls Doughnuts - kvalitetsbevidste donuts

Er du kvalitetsbevidst og vil du prøve noget andet end ''den klassiske donut?" med slik, pang-farver og overdreven pynt? Så skal du forbi Dough Girls Doughtnuts, der går til donut-bageriet med æstetik, klasse og enkelthed. Det runde bagværk er desuden friskbagt hver dag - og lavet på lækre og miljøbevidste råvarer. Derfor er prisen også liige en anelse højere.

Adresse: Frederiksborggade 50, 1360 København & Århusgade 171, København Ø
Pris pr. donut: Fra 29-39 kr.

Bronuts - Danmarks mest prominente donutkæde

Skal du spise donuts i Danmark kan du næsten ikke komme udenom den efterhånden landsdækkende og særdeles populære donut-kæde Bronuts. Med landets største, evigt skiftende og altid spændende, eksperimenterende og farverige udvalg, er der noget for enhver donut-fan. Det sukkersøde, syrlige, chokoladefyldte eller crunchy knas - der er noget til alle de søde tænder!

Adresse: Vesterbrogade 37, 1620 København V, Jagtvej 201, 2100 København Ø & Valby Torvegade 15, 2500 Valby.
Pris pr. donut: 25 kr.

Læs også: Her finder du de bedste padel tennis baner i København

Skovs Donut Bar - Prøv at en hel donut menu

Hos Skovs Donut Bar er en donut ikke "bare en donut". Her er der både fokus på visuel, overdådig lækkerhed og store smagsoplevelser i een og samme bid.
Hér kan du sætte tænderne i klassiske donuts, veganske donuts samt deres signatur donut. Og for den helt luksuriøse oplevelse, kan du også få en lille donut "menu", som består af en donut og et glas Moscato D´asti fra smukke Italien.

Adresse: Aksel Møllers have 1, 2000 Frederiksberg
Pris pr. donut: 25 kr.

Mr. Donut - Donut midt på Frederiksberg

Hos Mr. Donut Frederiksberg får du uden tvivl nogle af Københavns bedste donuts! Vælg mellem den "simple" eller "deluxe" variant med enten fyldig chokolade, sødt eller syrligt slik, salt eller sød lakrids eller smagfulde, crispy nødder. Kun fantasien sætter grænser!

Adresse: H.C. Ørstedsvej 66, 1879 Frederiksberg C
Pris pr. donut: Simple donut 20 kr., Deluxe donut 25 kr.