Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Den fedeste påskeferie for dig og din familie

Indlæg

Inden vi ser os om, er det påskeferie. Det er ikke sikkert, at du har fri alle dagene op til påske, men de fleste danskere har alligevel nogle sammenhængende fridage i helligdagene. Men hvad skal de fridage bruges til? Det kan du passende finde ud af nu.

Hvis turen går til København, kan du gå på jagt efter oplevelser mange forskellige steder. Men efterhånden, som du får fundet nogle spændende aktiviteter, kan der også være behov for at præsentere dem for familien. Så skulle du have brug for at gemme de oplevelser, som du har fundet frem til, der kunne være interessante for dig og din familie, kan du altid tage et screenshot af dem, så de ikke går i glemmebogen.

En oplevelser for både børn og voksne

Det er aldrig til at vide, hvordan vejret arter sig i påskeferien. Det kan vælte ned med regn dagen lang, men der kan også være blå himmel og tocifrede varmegrader. Skulle vejret ikke være med jer, kan man altid bruge et par timer på at gå i biografen. Hvem kan ikke lide at sidde behageligt, se en film med en stor portion popcorn i skødet og glemme hverdagens bekymringer? Og mon ikke der er en film, som både du og dine børn vil synes er sjov.

Flotte påskeæg i Tivoli

Skulle vejret derimod byde på sol og forårsfornemmelser, ville det være oplagt at tage en tur forbi Tivoli, som for alvor er pyntet op til påske. Har du yngre børn, er der endda mulighed for at møde Rasmus Klump, når han laver påskeforestillingen på plænen. Og rammer du Tivoli på deres åbningsdag, kan du opleve et festfyrværkeri af krudt, der bliver skudt af på nattehimlen.

Ud i naturen

Hvis I ikke har behov for det helt store ræs, er der også mulighed for at tage børnene med på stranden, i skoven eller på legepladsen. Her kan man også få mange timer til at gå med gemmeleg, stenkast eller rutsjeture på rutsjebanen.

Ligegyldigt hvad I vælger at foretage jer, har familien mulighed for at nyde hinandens selskab væk fra hverdagens stress og jag.

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash
Skærmbillede 2024-03-20 kl. 10.14
tipkbh.dk - unikkebegravelser

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2