Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Det kan du lave i København når det regner og blæser

Indlæg

København begynder så småt at lyse op og blive lidt varmere. Er det mon forår der er på vej? Det kan vi håbe! Men vi oplever desværre stadigvæk rigeligt med regn og blæst i de københavnske gader, så mange af os foretrækker stadigvæk at blive indenfor. Men hvad kan vi så foretage os?

Benyt dig af den smarte VLC Media Player

Der er mange af os der glæder os helt enormt til det endelig er varmt nok til at begive os ud på strandene og bare slappe af, med en lækker øl i hånden. Men, vi må desværre vente lidt længere, eftersom der endnu ikke er noget tegn på sommer-lignende temperaturer. Men hvad kan vi så foretage os? Det kan være svært at finde på noget at lave indenfor, men det er bestemt ikke umuligt. Hvad med at se en masse gode film, som du aldrig har haft tiden til at se? Du kan benytte dig af den smarte VLC Media Player. Denne smarte afspiller kan nemlig afspille musik og film, uanset hvilket format der her er tale om. Du har helt sikkert prøvet at hente en film online, for så at finde ud af, at du ikke kan se den, fordi den ikke vil indlæse. Det er så irriterende, men også noget du kan vinke farvel til, hvis du benytter dig af VLC Media Player. Du kan også personliggøre denne smarte afspiller i forskellige skins. Dét er altså lidt hyggeligt!

Find masser af gode tips og guides

Denne afspiller har 16 millioner downloads, så det er bestemt ikke så lidt! Det må også fortælle dig lidt om, hvor mange der benytter sig af denne, ikke sandt? Når vejret herinde i København alligevel er lidt trist, hvorfor så ikke sætte din yndlingsfilm på, eller dans rundt til noget dejlig glad musik? Dagene vil pludselig blive betydeligt bedre, netop fordi du får lov at gense de film du elsker allermest, og får hørt glad, opløftende sange. Hvis du dog på et tidspunkt får brug for en pause, og har lyst til at lave noget andet end at se film og høre musik, så kan du med fordel kigge videre på vores side. Her deler vi de bedste tips til hvad du kan foretage dig i København, og vi giver generelt et overblik over, hvad København egentlig kan byde på.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information