… så betyder det jul i København!

Hvis du gerne vil tage forskud på julelysene i de mørke vintermåneder, og du ikke har noget imod at begynde julehyggen inden december, så er der god mulighed for det, når Hotel d’Angleterre igen i år lyser Kongens Nytorv op.

I år er julefacaden inspireret af Kong Vinters hvide rige, og afsløringen akkompagneres af Den Kongelige Livgarde, der spiller julen ind både før og efter afsløringen af julefacaden.

Den fascinerende julefacade er en gammel tradition, som stammer tilbage fra 1990’erne. Da hotellet blev solgt, stoppede traditionen dog til manges ærgrelse. Efter hotellet blev købt tilbage, vendte også julefacaden tilbage, og i 2013 kunne de mange strålende lys igen betragtes som en fast bestanddel af Københavns juleudsmykning.

Så tag dine kære med ud i kulden og nyd lyset i mørket, når d’Angleterre igen i år lyser op i mørket og fortæller historie midt på Kongens Nytorv.

Hvor:
Hotel d’Angleterre
Kongens Nytorv 34
1050 København

Hvornår:
Fredag d. 11. november 2016
Klokken 16:45

Du kan se mere på facebook-eventet for lystændingen, men vær opmærksom på, at det ikke er d’Angleterre, der har oprettet eventet.