Puzzle walk på Christiania

Mangler du en god, udendørs og coronavenlig aktivitet? Tag dine venner i hånden og løs gåder sammen med det nye puzzle walk på Christiania

Medbring din nysgerrighed og dit kloge hoved!

TipKBH tog mod Christiania og åbnede den spændende æske ved indgangen. Her må du først læse brevet, som vores onkel har efterladt os. For at løse gåderne gælder det om at løfte hovedet, kigge i gåden og måske dreje en omgang rundt for at blive klogere. Som et lyn fra en klar himmel kan du måske pludselig forstå gåden! Du bliver præsenteret for Christianias spændende historie, og du får et indblik i en ellers glemt tid.

På vejen mødte vi flere Christianitter, som spurgte interesseret ind til, hvad vi lavede. Det vidnede om et rart sted at være, hvor man ikke blot er én i mængden, men hvor man interesserer sig for hinanden. Hvis man ikke har været på Christiania, skal man bestemt ikke lade sig skræmme af Pusher Street – det byder på så meget mere end det, og det er bestemt ikke dét, der definerer Christiania.

Nogle af gåderne var svære, andre var nemme – men der var heldigvis gode ledetråde, som ikke var alt for afslørende. Det er et gådeløsningsspil for alle, og en god coronavenlig måde at ses med dine venner på – det er klart en fordel, hvis man løser det sammen med en eller flere af sine venner, familiemedlemmer eller kolleger, da to hoveder tænker bedre end ét. Vi kom i hvert fald hurtigt frem til, at vi havde hver vores styrker!

Med i pakken følger udstyr til at løse gåderne, ledetråde, et kort og historiefortællingen om Christinia og gåderne. Spillet koster 595 kroner, og kan købes her. Det er også en oplagt mulighed, hvis du mangler noget socialt at lave med dine kolleger, da I kan være udendørs og samles i små hold.

Hvis du har mod på mere, kan du læse vores anmeldelse af et andet puzzle walk lige her!

I samme kategori

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

Padel-tennis-bat-test-54-
144A1538-1400x840-2
Aire-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides