Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Drømmer du om nyt køkken?

Indlæg

Foråret er sæson for at gå i gang med nye byggeprojekter, og hvad med at få et nyt køkken. Du har sikkert længe gået og drømt om at få et nyt køkken, for du har gået og renoveret huset i lang tid og nu er du nået til at skulle renovere køkkenet. Du har gået og sparet sammen til det og nu er det tid til at få det køkken. Som du altid har drømt om, men hvad skal der til for at få et nyt køkken.

Hvilke køkkenmøbler skal i vælge?

Til at starte med skal du finde en stil, som dit køkken skal have. Skal det være matte overflader eller blanke, skal det være hvidt, sort eller en anden farve? Måske har du allerede en ide om hvad du gerne vil have. Hvor mange skabe skal du have, eller skal det mere bestå af skuffer og hvor mange.  Hvad med bordpladen, hvordan skal den se ud, skal det være træ, marmor eller laminat, skal bordpladen, være nem at gøre ren igen. Hvad er dit budget til den store renovation?

Der findes mange typer af køkkeninteriør til alle slags budgetter. Forestil dig et køkken med hvide blanke køkkenmøbler. En mørk træbordplade som er behandlet, hvilket betyder at du nemt kan tørre bordet af med en klud uden at bordet f.eks. er blevet farvet af en spildt kødsauce, eller hvis dit barn lige har fået sat nogle fedtfingre efter at have spist en rugbrødsmad, så er det nemt at vaske af igen, det samme med køkkenskabe og skuffer.  

Hvidevarer

For at kunne lave mad i dit nye køkken har du også brug for hvidevarer, du skal have et køleskab (eller måske et industrikøleskab, hvis I er en stor familie), som du kan opbevare dine mad og drikkevarer i. Du skal have en ovn, hvor du kan varme din mad, men den ovn, skal den hænge sammen med din kogezone, eller skal ovnen hænge i et skab, så du ikke hele tiden skal bukke dig for at tage maden ud. En fordel ved at hænge ovnen lidt oppe, gør at små børn ikke lige kan få fat i lågen og åbne ind til ovnen.

Skal du have en opvaskemaskine og måske en indbygget kaffemaskine? Forestil dig nu dit køkken med de hvide skabe og skuffer, med de mørke bordplader og nu med hvide hvidevarer der falder i et med resten af køkkenmøblerne, Ovnen hænger imellem 2 køkkenskabe og er så smart at det kan rense sig selv, så du skal ikke tænke på at skulle gøre ovnen ren igen.

Det er også placeret så dit barn ikke kan nå. Du har ved siden af oven en kaffemaskine indbygget i skabet. Så du kan få din kaffe hver dag, den er også nem at gøre ren igen. Kaffemaskinen er endda så smart at du kan sætte kaffen over aften før. Så den er klar næste morgen når du står op. Du har valgt at få en induktions kogezone placeret i bordpladen ikke så langt fra håndvasken, så får du lige brændt lidt på, kan du hurtigt redde den igen, Du har en opvaskemaskine fordi at med børn kan der hurtigt komme en masse opvask, og der er det meget rart at kunne sætte det beskidte porcelæn i opvaskeren, så kan du have fokus på at hygge med ungerne. Hvilke hvidevarer skal du have i dit køkken?

Finansiering

Når du har fundet ud af hvordan at dit drømmekøkken skal se ud. Har du sikkert også en tanke om hvordan at det skal finansieres. Enten har du sparet pengene op eller også skal i ud og have et lån. Har du sparet nogle penge sammen til køkkenet og har du sat pengene på en opsparingskonto. Med fast rente og hvor at pengene er bundet i et år, fordi du vidste at hvis kontoen var åben ville du hurtigt komme til at bruge pengene. På andre projekter og du ville ende med at skulle ud og låne pengene.  Har du lavet en opsparing eller skal du ud og låne pengene til dit nye drømmekøkken?

I samme kategori

victor-freitas-WvDYdXDzkhs-unsplash
pexels-cottonbro-studio-3943716 (1)
Skærmbillede 2024-02-13 090134
dollar-gill--jXlAoZ6o3w-unsplash(1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza