Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Ny cocktailbar dyrker det grønne og spirende

Cocktails på en sjov og anderledes måde

Den nye cocktailbar Aloë byder på nye trends og eksperimenterende cocktails. De serverer alt fra Aloe Vera og Low Carb til cocktails med Oreo og Coco Pops. Barens signaturcocktail ”Aloe There Mate” er lavet på Aloe Vera planten. Den er på kort tid blevet en populær ingrediens på den internationale cocktailscene. Fredag d. 31. marts kl. 20 slår Aloë dørene op for allerførste gang til en storslået åbningsfest. Alle er derfor velkommen til at deltage, når cocktailbaren slår rødder i det københavnske natteliv.

Aloe There Mate

Det er den populære aloe vera plante, der har inspireret til navnet på den nye bar. Visionen med cocktailbaren er at skabe en hyggelig atmosfære, hvor bartenderne og gæsterne kan afprøve nogle af de nyeste trends inden for cocktailuniverset. Husets signaturcocktail ”Aloe’ There Mate” er naturligvis baseret på en hjemmelavet aloe vera-sirup og indeholder desuden vodka, mousserende vin og lime. Der vil løbende tilføjes cocktails med aloe vera som hovedingrediens til cocktailmenukortet, men aloe vera er ikke det eneste baren fokuserer på. En organisk indretning er også i fokus, og bartenderne vil løbende afprøve nye trends og inspirere gæsterne til at prøve noget nyt og anderledes.

Aloe’ there mate

Nye drinks hver måned hos Aloë Cocktailbar

Selvom navnet på cocktailbaren er baseret på aloe vera planten, så er det primære koncept at servere cocktails, der er sjove og anderledes. Du kan f.eks. finde ”The Electric Tommys Margarita”, der giver flashbacks til 80’ernes blå isbjørne, mens den klassiske ”White Russian” bliver serveret med f.eks. Coco Pops eller Oreo-kiks. Menukortet bliver opdateret med nye og spændende drinks hver måned. Manden bag den nye cocktailbar håber, at københavnerne vil ride med på den grønne cocktailbølge. Du kan læse mere om baren og konceptet her.

Ydeligere detaljer
Navn: Aloë Cocktailbar
Adresse: Knabrostræde 5, 1210 København K.
Åbningstider: 20-03 torsdag, fredag og lørdag

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information