Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

EM fest i København – Her skal du opleve årets fodboldfest!

KOM SÅ DAAAANMARK! De blå-hvide striber er skiftet ud med de klassiske røde og hvide, når herrelandsholdet indtager Parken i København og sætter gang i sommerens største fodboldfest. Der er høje forventninger til Eriksen og resten af banden, og eksperter håber og tror, at vi igen kan hænge stålet om halsen. Måske det ikke er helt urealistisk at gentage succesen fra 1992?

Hele Danmarks EM-fest løber af stablen den 12. juni 2021, og selvom der allerede er meldt udsolgt i parken, er der rig mulighed for at opleve fodboldfesten i Københavns gader. Vi giver dig derfor en guide til steder i København, hvor du har mulighed for at opleve de rød-hvide tropper. OBS: Coronaen kaster en skygge over de helt store festarrangementer, og derfor vil der ikke blive vist kampe på Rådhuspladsen.

Du har sikkert allerede styr på, hvornår de danske herrer betræder det mørkegrønne græsareal, men har du brug for en opsummering er det danske spilprogram som følger (vi håber selvfølgelig på, at der løbende vil blive tilføjet lidt ekstra kampe til programmet):

  • Lørdag d. 12/6 kl. 18:00 – Danmark – Finland
  • Torsdag d. 17/6 kl. 18:00 – Danmark – Belgien
  • Mandag d. 21/6 kl. 21:00 – Danmark – Rusland

EM i Parken

Alle billetter i parken er afsat, men nye forhandlinger på Borgen, betyder, at der muligvis vil blive frigjort flere billetter løbende. Så hold øje med DBU’s hjemmeside – måske du er så heldig, at kunne opleve det danske herrelandshold på tribunen i parken med en hotter i den ene hånd og en iskold fadøl i den anden.

Storskærme

EM Fodbold storskærm
Billede: Nationalmuseets hjemmeside

København melder klar til EM! Fodboldfesten skal mærkes i alle afkroge af København, hvorfor DBU og private arrangører opsætter storskærme, hvor de vigtigste kampe bliver vist. Tag venner og familie under armen, ifør jer de hvide-og røde farver og støt op om byens bedste arrangementer.

Ofelia Plads

Ofelia Plads bliver officiel fanzone og rammen for fodboldfesten, når EM skydes i gang. Her er plads til 10.000 fodboldfans, og flere store skærme på pladsen, gør det muligt at følge med i kampene. Samtidig vil der på pladsen være lokale boder med lækker mad, og der vil også være mulighed for at opleve fede koncerter. Fodboldfesten på Ofelia Plads er for både børn, unge og voksne! Hold øje med Facebook-siden, og hold dig opdateret på de fede arrangementer.

For at imødekomme corona-restriktionerne, er der naturligvis en række regler, der skal følges (Info fra Facebook-siden):

  • Du kan booke 4 billetter pr. kamp
  • Kapaciteten til arrangementerne er begrænset grundet restriktioner. Så sørg for kun at booke det antal billetter, du reelt har brug for. Så kan mange få glæde af oplevelsen
  • Du skal indtaste telefonnummer og navn på dine gæster (så kan vi smittespore efterfølgende, hvis uheldet er ude)
  • Billetterne er gratis
  • Du kan booke billetter til alle kampe i gruppespillet i dag. Når gruppespillet er færdigt, frigives billetter til knock-out-kampene

Book billetter til EM-festen ved Ofelia Plads her.

Øksnehallen ved Kvægtorvet

Kun et stenkast fra banegården, er der opsat endnu en fanzone i samarbejde med DGI byen. Øksnehallen ved Kvægtorvet sørger for god stemning, storskærme, madboder og kolde fadbamser. Pladsen ligger kun et stenkast fra Banegården, så der er god mulighed for at komme til og fra pladsen. Der gælder de samme regler som ved Ofelia Plads, og du kan holde dig yderligere opdateret på Øksnehallens Facebookside.

Du kan bestille gratis billetter til fanzonen her.

National Museet

Oplev de danske fodboldkampe på pladsen ved Nationalmuseet. De sørger for fede optakts arrangementer med underholdning, husorkester, og øl. Efter optakts arrangementerne åbner de Palægården for øvrige gæster og viser kampen på storskærm. Men med billet til optakten er du sikret en siddeplads til hele kampen. Der vil desuden være mulighed for køb af både mad og drikke. Prisen er 150 kroner for optakt og én øl. Den 19. juni afholder de også et ekstra ‘fodbold banko’-arrangement – perfekt for dig, der vil teste din viden om EM i 1992, og alle de kendte danske fodboldstjerner. Læs mere og bestil billetter her.

OBS: Coronapas er påkrævet

Werkstatt på Reffen

Billede: Reffen

Kan du også mærke EM-feberen? Det kan de i hvert fald her på Reffen – og de  slipper den løs i Werkstatt, hvor du og dit bedste selskab kan komme med og heppe på det danske dynamit. Kampene vises på to storskærme i hallen.

Det kræver gyldig bordreservation at se kampene i Werkstatt. Du skal booke et bord til den kamp, som du ønsker at se. Når du booker plads, køber du også et betalingskort på DKK 100 pr. person (ekskl. billet gebyr) til brug i madboderne inde i hallen. Book bord her.

Pågrund af corona har de desværre et begrænset antal pladser i hallen. De har desuden et par coronaregler: Der skal vises coronapas, der må ikke danses, husk afstanden, du må kun sidde med dit eget selskab og ved det anviste bord og så må du meget gerne huske den gode stil.

Link til arrangementet finder du her.

Fodbold på Københavns barer, pubber og forsamlingshuse

Fodbold EU København
Billede: Unsplash

Fadøl, god mad og fodboldstemning. Fodboldfest er også rykket ind på Københavns barer, pubber og forsamlingshuse.

Depanneur

Se alle kampene hos Depanneur på Nørrebro. Kampene bliver vist på storskærm, og du får fadbamser til en flad 20’er og grillpølser på huset.

Læs mere på deres Facebook-side.

Cocks & Cows

Cocks & Cows restauranter er blevet ramt af ‘fodboldfeber’, hvorfor de viser alle kampe under EM på i alt 45 storskærme.

Læs mere på deres Facebook-side.

Folkehuset Absalon

Hos Folkehuset Absalon på Vesterbro, viser de EM på storskærm. Arrangementerne er gratis, og der er rig mulighed for at købe snacks og drikkevarer i baren.

Læs mere på deres Facebook-side.

Nyhavns Færgekro

Se alle kampene på storskærm i Nyhavns Færgekros stemningsfyldte lokaler. De serverer fadøl og brændevin.

Læs mere på deres Facebook-side.

Café Grotten

Oplev fodbold på Vesterbros hyggeligste brune værtshus, og drik faldøl af de ikoniske frosne glas.

Læs mere på deres Facebook-side.

Coco Hotel

Ryk udenfor og se alle EM-kampene i gårdhaven ved Coco Hotel på Vesterbro. I baren finder du mad, øl og vin.

Læs mere på Facebook-siden.

Teglværket

Ude i Teglholmen, midt i mellem kraner og skorstene, kan du opleve fodbold på Teglværket. I det hyggelige strandområde er der opsat en bar, hvor du har mulighed for at købe iskolde drinks og lækker mad. Arrangementerne er gratis.

Læs mere på Facebook-siden.

I samme kategori

dsc7699
Dining Six. Cinco
Frisør København
ROJA_1920x1080-2-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2