Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Få hjælp til at få bugt med dine besværlige træer

Indlæg

De fleste husejere kender til det bøvl, der er med træer. Det startede måske som et lille træ, men pludselig er det vokset så stort, at det tager al din udsigt. Det kan også være, at du har stået over for at være flyttet ind i et hus, hvor træerne har taget hele din udsigt, og du skal af med dem. Uanset hvilken problematik, du har stået i, ved du nok, at det kan være virkelig besværligt og tidskrævende at skulle få fældet træerne og få skaffet sig af med dem – og faktisk kan det også være farligt at give sig i kast med fældningen selv. Har du nogle besværlige træer i København, der skal fældes, kan det være en god idé at få hjælp fra professionelle.

Besværlige træer kræver klatring

Skal du have fældet et træ eller skåret det ned, kan det kræve, at man klatrer op i træet og saver det ned del for del. En sådan opgave kræver både en masse udstyr og forskellige teknikker, og det er ikke noget, man kan klare selv. Derfor kan det i sådanne tilfælde blive nødvendigt at hyre nogen, der har forstand på træfældning, og som har erfaring med at klatre i træerne.

Hvad koster træfældning i København?

Der kan ikke gives nogen fast og entydig pris på en træfældning. Prisen afhænger af flere forskellige ting. Står træet uproblematisk og er let tilgængeligt, vil prisen være lavere end hvis fældningen er besværlig, og træet for eksempel står tæt op ad en bygning, eller har en bestemt hældning. I de fleste tilfælde kan firmaet først give dig en pris på fældningen, når de ser opgaven. Derudover er prisen også afhængig af træets størrelse og geografiske placering.

Gør noget ved det og få din have tilbage

Træer kan være flotte, og de kan give god læ for vinden, men de kan også ende med at tage alt lys og plads i din have. Er sidstnævnte tilfældet, er pengene på en træfældning godt givet ud. Når lyset og pladsen igen rammer din have, vil du med garanti ikke fortryde, at du bruge de penge på at få fældet træerne. Sørg dog for, at du har klare aftaler med firmaet om, hvad de skal fælde, så du ikke pludselig kommer hjem til en have, hvor alle træerne er fældet.  

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
copenhagen-709407_1920
MORS-DAG

Populære kategorier

Information