Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: 5 street food markeder i København

Endelig er det blevet varmt nok til at sidde ude i solen omgivet af gode mennesker og nyde en kold øl. Når den lille eller store sult melder sig, og man egentlig bare gerne vil blive siddende udenfor og nyde vejret, så er street food markeder i København, den perfekte løsning!

I København kan man både finde mere eksklusiv street food, street food med fokus på økologi og bæredygtighed og dem, hvor der bare altid er gang i den. På alle street food markederne finder man diverse drikkevarer og ikke mindst mad fra alle verdens hjørner – så hvis I ikke kan blive helt enige om menuen, er det et perfekt kompromis. Find 5 af Københavns bedste street food markeder i denne guide!

 

Læs også: 5 cocktailbarer i København

 

Broens Gadekøkken – hyggelig street food

Foto: instagram @broensgadekoekken

Adresse: Strandgade 95, 1401 København K
Åbningstider: søn-tors 12-21 & fre-lør 12-22

For enden af det menneskefyldte Nyhavn ligger Christianshavn, og her finder vi det første street food marked i København: Broens Gadekøkken. Ved at krydse Inderhavnsbroen på cykel eller gåben, så står man med ét midt på Broens Gadekøkken. Markedet summer altid af liv og en dejlig sommerstemning spreder sig mellem de mange madboder. Broens Gadekøkken tilbyder i løbet af sommeren mange forskellige events, såsom Øl-yoga og Loppemarked. Hold øje med deres events på deres hjemmeside eller Facebook.

Du kan læse mere om det hyggelige street food marked lige her.

 

Reffen – altid god stemning

Mad marked København
Foto: Reffen.dk

 

Adresse: Refshalvej 167A, 1432 København K
Åbningstider: søn-tors 11-24 & fre-lør 11-02

Lidt længere ude på skønne Christianshavn støder man på Refshaleøen, hvor man finder det populære madmarked Reffen. I år er Reffen endnu engang åbnet op med endnu flere madboder og klar til et brag af en sommer. Du kan finde alt lige fra spansk paella til indisk butter chicken – så der er helt sikkert noget til enhver smag. Boderne har autentisk mad fra hele verden og de fleste af boderne drives af de indfødte fra det pågældende land. Hvis den gode stemning varer ved, kan I efterfølgende besøge den nye bar og natklub Werkstatt 167, som hver fredag og lørdag byder på fest og dans hele natten – og de serverer endda naturvin til de tørstige Københavnere.

Læs mere om det populære street food marked lige her.

 

Torvehallerne – kvalitet og eksklusivitet

Street food markeder i København
Foto: instagram @torvehallernekbh

Adresse: Frederiksborggade 21, 1362 København K
Åbningstider: man-fre 10-19 & lør-søn 10-18

Torvehallerne er et mere eksklusivt madmarked, som altid summer af liv og syden på trods af dets placering lige ved Nørreport station. Du bliver mødt af de smukkeste blomster samt delikat frugt og grønt, som man kender det fra markederne sydpå. I Torvehallerne kan du både spise mad fra de mange boder og købe lækre råvarer og delikatesser med hjem, som f.eks. brød, fisk og grønt. Dog er det ikke byens billigste sted til indkøb, men hvis du leder efter god kvalitet og en stemning fra syden, så er du helt sikkert havnet det rigtig sted.

Læs mere om det eksklusive madmarked lige her.

 

Tivoli Food Hall – både indendørs og udendørs

Mad marked København
Foto: instagram @tivolifoodhall

Adresse: Bernstorffsgade 3, 1577 København V
Åbningstider: søn-tors 11-22 & fre-lør 11-23

Et smut til Vesterbro ved Tivolis bagindgang ligger Tivoli Food Hall. Om du skal i Tivoli eller ej, så er det helt sikkert et besøg værd, hvis aftenen skal stå på street food. Her er der både mulighed for at sidde indenfor i varmen og udenfor med udsigt til Tivolis have. Det er en hyggelig Food Hall, som man ikke finder mange andre steder i Danmark.

Oplev Tivoli Food Hall, som du kan læse mere om lige her.

Læs også: Her kan du få brunch i København

 

BaneGaarden – det grønne street food marked

Mad marked København
Foto: Banegaarden.com

Adresse: Otto Busses Vej 45, 2450 København SV
Åbningstider: fre-lør 12-19 & fre-lør 12-18 (se hjemmesiden for åbningstider for gårdbutik mm.)

I Jernbanebyen mellem Vesterbro og Sydhavnen, finder man en grøn oase væk fra storbyens larm, men alligevel midt i byen, og her ligger BaneGaarden. Her kan man både finde restauranter, kulturevents, gårdbutik, madboder og meget andet. I weekenden åbnes der op for madboderne, som alle er nøje udvalgt efter økolgiske råvarer og høj kvalitet. Her kan du f.eks. både finde anmelderrost sydamerikansk soulfood, hjemmelavet middelhavs-streetfood eller pandekager til både den søde og salte tand. Kom forbi den grønne oase og få en pause fra storbyens travle gader!

Du kan læse meget mere om det grønne street food marked lige her.

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Dining Six. Cinco

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Fyrv%C3%A6rkerifestival-i-Tivoli_Kred.-Lasse-Salling-1
cover-1468234847176-28606331216a
Pumpehuset-foto-af-Tue-Blichfeldt-1

Populære kategorier

Information