Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Fejr foråret på japansk manér til Sakura Festival!

Savner du at være i Japan? Eller drømmer du om at tage derhen en dag? Til Copenhagen Sakura Festival kan du få følelsen af at være i Japan, og så endda midt i ’Sakura- sæsonen’!

Sakura a hva’ for noget?

Sakura er den japanske betegnelse for kirsebærblomst, hvilket er den lyserøde og hvide blomst, der folder sig ud hvert forår. De smukke blomster kan du nu spotte rundt omkring i København, og til Sakura festival kan du på traditionelt japansk vis fejre foråret.

Copenhagen Sakura Festival 2019 – det kan du opleve!

Siden 2008 er der årligt blevet afholdt Sakura Festival på Langelinie, hvor man har rig mulighed for at lære meget mere om den japanske kultur at kende. Omgivet af adskillige billedskønne kirsebærtræer, kan du på den store scene se opvisninger, der repræsenterer japanske traditioner i form af tromme-show (Wadaiko), karate, japansk dans, kimono- fashion show og meget mere.
Opvisningerne er spændende at se, da de er opført af talentfulde mennesker, der ønsker at dele deres kendskab til den japanske kultur og vise deres evner til omverdenen.

Ikke kun med øjnene kan du få indblik i den japanske tradition, men også med dine smagssanser. Der er nemlig en masse madboder rundt omkring, hvor der sælges alt fra traditionelle japanske madpakker (bento boxes) og varme retter, samt snacks og søde sager. Mine personlige favoritter er riskager (mochi) eller boller med sød bønne pasta.

Du kan også selv deltage aktivt i den japanske tradition!

Udover opvisningerne foregår der en masse spændende aktiviteter, som du og din familie nemt kan være med til. Med hjælp fra instruktører, kan du udfolde din kreative kundskaber med kalligrafi og origami. Du kan også bevæge dig til traditonel japansk musik med japansk fællesdans.

Hvis du vil gå all-in til festivalen og vise din kærlighed til Japan, skal du komme udklædt som din yndlings animé figur eller finde din kimono frem. Det gør mange Japan entusiaster hvert år, hvilket viser, at der er en form for fællesskab blandt deltagerne, samt plads til alle og enhver.

Min personlige holdning

Taget i betragtning, at jeg selv er halv japansk og halv dansk, mener jeg, at Sakura Festival er et super fedt kultur-event at komme til, da man på en weekend kan få et lynkursus i Japansk kultur og historie. Kirsebærtræerne der er sprunget ud, gør det ekstra hyggeligt og idyllisk at være tilstede der, og alt det som festivalen tilbyder giver alle en perfekt mulighed for at få et glimt af de unikke sider af Japan. Stemningen er bare altid hyggelig, og derfor kan jeg kun anbefale alle om at komme!

Hvor? LANGELINIE PARK
Hvornår? 27. APRIL – 28. APRIL Kl. 11:00 – 16:00
Pris: GRATIS ENTRÉ
Se hele programmet her

Se også denne artikel, for at finde inspiration til hvor du også kan opleve de flotte kirsebærtræer.

I samme kategori

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
lucia-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza