Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Fordele ved invisalign

ANNONCE

Invisalign er en type tandregulering, der anvendes af tandlæger for at rette op på tænderne. Fordelene ved denne behandling er, at de fleste mennesker ikke engang vil bemærke, at du bærer Invisalign skinnerne, da de er usynlige. De er også meget mere behagelige at bære end traditionelle metalskinner. Endelig kan en Invisalign-behandling ofte gennemføres hurtigere end traditionelle behandlinger.

Hvad er fordelene ved at bruge Invisalign?

Invisalign er en alternativ behandling til traditionelle metalskinner. Invisalign bruges til at rette op på tænderne, men de er usynlige og derfor mere diskrete sammenlignet med metalskinner. De fleste voksne vil foretrække Invisalign fremfor metalskinner, fordi de ikke ønsker at gå rundt med synlige metalskinner. En Invisalign bøjle er også mere komfortabel at have på, fordi de er lavet af en blød plastik. Metalskinner kan være meget irriterende og ubehagelige at have på, især hvis man har følsomme tænder eller følsomt tandkød. Invisalign er også nemmere at rengøre end metalskinner, fordi de ikke har nogen steder, hvor maden kan samle sig. Metalskinner kan nemlig være svære at rengøre ordentligt, og det kan føre til flere problemer med tandkødet og tænderne.

Hvordan virker Invisalign?

Invisalign bruges til at rette op på eksempelvis skæve tænder. Behandlingen består af en række tynde, gennemsigtige plastik skinner, der passer perfekt til dine tænder. Skinnerne kan tages ud og sættes på igen, og de er usynlige for andre. Hver skinne skal bruges i omtrent to uger ad gangen, før du skifter til den næste i rækken. I løbet af behandlingen vil dine tænder gradvist blive flyttet på plads, indtil de står det helt rigtige sted. Invisalign-behandlingen varer typisk mellem seks måneder og et år.

Er invisalign smertefuldt?

En Invisalign behandling består i, at man får lavet en række skinner, der passer til ens tænder. Skinnerne bliver lavet ud fra et 3D-print af ens tænder, og de bliver derefter sat på én efter én. Invisalign-behandlingen er smertefri, men det kan opleves som værende irriterende og en smule generende at bære skinnerne. Dette skyldes, at skinnerne netop har til formål at rette tænderne gradvist.

Alt i alt er der altså mange fordele ved at bruge Invisalign fremfor en almindelig metal skinne. Hvis du ønsker et skinnende og lige smil, kan du altså med fordel overveje at få en Invisalign behandling, så du kan føle dig komfortabel med at smile til verden. Find Invisalign pris, hvis du er interesseret i at undersøge, hvad sådan en behandling vil koste dig.

Det er meget individuelt, hvilke fordele der opnås ved at få lavet Invisalign behandling. Men mange oplever gode resultater af behandlingen.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
DSC_4778
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information