Privatlivspolitik
Restauranter København

Guide: Mexicanske restauranter i København

Kender du det, når man bare har lyst til nachos med en god, hjemmelavet guacamole eller en lækker burrito med alle ens favorit råvarer? Vi kender alle til de klassiske mexicanske retter, men hvor får man egentligt den bedste mexicanske mad i København?...

10 instagram-venlige spisesteder i København

Level Six: Ny, skjult rooftop midt på Nørreport

Corsa: Pizza-perle på Vesterbro

Påskefrokost i København – som take away eller på restaurant

Book på dagen og spis til næsten halv pris

Lækker mad til gode priser - Du kan nå det endnu!

Gourmet restauranter med rabat

DinnerDays i København

København er for alvor blevet en international hovedstad, når det kommer til restauranter. Udover at København har nogle af verdens allerbedste restauranter; så er de mere prisvenlige og casual restauranter her i byen også for alvor begyndt at blomstre. Vi har bl.a. lavet en guide over 5 billige restauranter, hvor du virkelig får noget for pengene. Mulighederne er efterhånden så mange, at det kan blive svært at vælge én restaurant som favorit. Der bliver hele tiden åbnet nye restauranter i København - og her på siden gør vi os umage for altid at være opdaterede på, hvad der åbnes, ændres og sker på den københavnske madscene. F.eks. begynder der at komme flere og flere bæredygtige spisesteder i København. Vi udgiver løbende guides, anbefalinger samt anmeldelser her på siden. Så følg med og bliv klogere på alt det kulinariske, der sker lige her i landets hovedstad. -||-

Hvad er de bedste restauranter i København?

Ligesom så meget andet her i livet, så er det jo subjektivt, hvad man synes er bedst. Men hvis vi tager udgangspunkt i anmeldelser og priser, så kan man vist godt slå nogenlunde fast, at nogle restauranter er bedre end andre. Den allermest kendte og fornemme pris at modtage som restaurant må siges at være Michelin guidens uddeling af stjerner. 

I region hovedstaden har vi i alt 23 stjerner fordelt på 18 forskellige restauranter. Øverst på listen er Geranium at finde. Geranium er på nuværende tidspunkt (2019) Danmarks eneste restaurant, som har hele 3 michelin stjerner. Både Noma, AOC og Kadeau har 2 michelin stjerner hver især. Disse er altså på papiret Københavns bedste restauranter, men i deres egen liga. Disse restauranter er nemlig i den dyreste prisklasse, vi har her i København.

Gode restauranter i København

København er meget mere end michelinrestauranter, heldigvis. For der findes nemlig en masse skønne, mere prisvenlige og super charmerende spisesteder i København. Langt størstedelen af de artikler vi løbende lægger op her på siden (under Mad & Drikke), vil handle om restauranter, som mange finde på at besøge en vilkårlig mandag eller fredag aften.

Der er nogle store spillere på markedet, som har et væld af restauranter i deres portefølje. Eksempelvis Victor Gruppen, der har restauranter som Café Victor, PS Bar & Grill, Geist, Fiat, The Market mm. Men der også restauratører, som “kun” har en enkelt restaurant, de kredser om. Hos tipKBH vil vi dække alle slags restauranter i København, uanset hvem, der står bag. 

Billige restauranter i København

Hvis du gerne vil ud at spise i København, men budgettet ikke er til nogle af de ovennævnte restauranter, så er der heldigvis også massere af prisvenlige restauranter her i byen. 

Vi vil løbende lave guides til nogle af disse restauranter, som ikke slår din privatøkonomi helt ud af kurs. 

København er en dyr by at spise ude i - og rent faktisk er priserne blandt de allerhøjeste i verden. I 2019 endte København som nr. 7 på verdenslisten over de dyreste byer at leve i. Men frygt ej, vi besidder også restauranter, som faktisk leverer et glimrende måltid til pengene. 

Her på siden vil vi løbende guide dig rundt i blandt nogle af disse prisvenlige restauranter, hvor du kan få et måltid med vådt og tørt for under 150kr.