Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gør garderoben klar til foråret og sommeren

Indlæg

Før vi ved at det, er foråret og sommeren over os. Det er noget, som rigtig mange af os glæder os til. Men har du styr på garderoben til sommeren og foråret?

Temperaturerne stiger. Træerne springer ud. Solens stråler varmer. Foråret og sommeren er her snart. Væk med striktrøjer og tunge vinterstøvler, og frem med sandaler og lette sommerkjoler. Men er du klar til de lunere temperaturer? Og kender du forårets helt store tendenser? Vi giver dig her et par råd til, hvordan din garderobe bliver klar til foråret og sommeren.

Forårets nye tendenser

Hvis du vil være helt klar til foråret og sommeren, så kan du passende investere i nogle af de største tendenser. Sæsonen er fyldt med smukke jordfarver. Det er farver, som mange af os allerede har liggende i skabet. Foråret byder dog også på tendenser, der kan kræve en mindre eller en større shoppetur. Hvis du vil være helt klar til foråret og sommeren, så må du eje gult tøj eller accessoires. Det er nok de færreste af os, der ligger inde med en gul stak tøj i garderoben. Vil du være smart hele foråret og sommeren, kan du derfor passede forkæle dig selv med et smukt gult stykke tøj. En af de andre store trends dette forår er prikker i forskellige farver. Sidst, men ikke mindst, så byder forårets tendenser på tie-dye. Det er et print, som de fleste forbinder med 70’ernes hippier. Dette forår vil det igen komme frem i modebilledet – og måske i din garderobe?

Find den perfekte accessory

Det er ikke kun tøjet, der gør det. Den perfekte accessory kan pifte ethvert simpelt outfit op og gøre det til noget helt særligt. Du kan eksempelvis investere i et par smukke og smarte solbriller, der både beskytter øjnene og giver dig et flot look. Eller hvad med et smukt tørklæde, som du kan slynge om halsen eller skuldrene, når det blæser? Du kan også købe en smuk skuldertaske, som du kan have med dig på sommerens festivaler, ferier og gåture. Leder du efter en smuk taske, kan du finde et stort udvalg hos Blossom.dk. Du kan se udvalget her.

Smukke og praktiske sko

En af de vigtigste beklædningsgenstande i en kvindes garderobe er sko. De kan gøre en verden til forskel. Hvis du ifører dig et par smukke stiletter, så kan et simpelt hverdagsoutfit pludselig bruges til fest. Derfor kan du passende gennemgå dine sko for at se, om du er klar til foråret. Hvis ikke har du en god undskyldning for at gå på den helt store shoppetur og købe smarte forårs- og sommersko. Så er du helt klar til at gå foråret og sommeren i møde.

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash
Skærmbillede 2024-03-20 kl. 10.14
tipkbh.dk - unikkebegravelser

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz