Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gratis koncerter i Pumpehusets Byhave

Foto af Tue Blichfeldt

Med fri entre til livemusik fra fede upcoming kunstnere åbner Pumpehuset i Studiestræde for tredje år i træk dørene til deres hyggelige gårdhave.

Kold rosé og fællesgrill

Fra juni til september inviteres alle indenfor i Byhaven i Pumpehuset. Der vil sommeren igennem blive budt på upcoming kunstnere, Dj’s og afslappende søndagstunes. Her vil man kunne nyde de lune sommernætter i godt selvskab, og med et barsortiment der byder på god kaffe, specialøl og kold rosé.

Gratis koncerter i juni og juli

Pumpehusets program for både juni og juli måneds arrangementer er spækket til randen med alt fra hiphop til det mere elektroniske og selvfølgelig en masse livemusik. Derudover vil der være rig mulighed for at tage picnic-kurven under armen og grille kødet på deres fællesgrill i eftermiddagssolen.

Pumpehuset - foto af Tue Blichfeldt

Foto af: Tue Blichfeldt

Kom til åbningsfest

Det hele skydes dog i gang lørdag den 30. maj, hvor alle er indbudt til åbningsfest. Her vil der ligeledes være fantastisk humør og livemusik fra We Are The Way For The Cosmos To Know Itself der er en af finalisterne i KarriereKanonen. Derefter vil dj’en PHASE5 overtage og sørge for fest natten lang i de udendørs omgivelser.

Så tag dine venner med og slå jer ned midt i den afslappende stemning akkompagneret af god musik, når der hele sommeren fra kl.14.00 onsdag til lørdag er lagt op til festligheder, godt selvskab og Københavner hygge i Pumpehusets Byhave.

Se mere på deres hjemmeside eller på Facebook.

I samme kategori

smk
Stig-Rossen-Julekoncert
candle-1
byhaven-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
67107472_10157221515909933_1817492621929480192_n
microphone-3989881_1920

Populære kategorier

Information