Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: 5 ting du kan lave i efteråret

På trods af en fremragende sensommer, kan vi ikke komme uden om, at efteråret snart er over os. Det betyder kortere dage, køligere grader og færre solskinstimer. Efteråret plejer at være en grå og lidt kedelig årstid, men sådan behøver det slet ikke at være. I det følgende er der 5 efterårsaktiviteter, som du kan kaste dig over i løbet af de næste måneder – og det bliver alt andet end gråt og kedeligt.

1. Kastanjesamling

Find dit indre barn frem og gå på kastanjerov i de københavnske haver dette efterår. København rummer fantastiske muligheder for at samle kastanjer, hvilket årstiden er perfekt til. Du kan for eksempel tage i Frederiksberg Have, Kongens Have, J.C. Jacobsen Have, Assistens Kirkegård eller Dyrehaven, som alle bugner af de store kastanjetræer. Efterfølgende kan du lave kastanjedyr, hvor kun kreativiteten sætter grænser. Tag din mor, veninde eller kæreste i hånden, og genopliv barndommens idyl ved at samle de små, brune kugler.

2. Rundtur på Carlsberg

Kombinér den københavnske historie med en god, hjemmebrygget øl. På Visit Carlsberg får du et nærmere kendskab til historien bag det verdensberømte bryggeri, som blev grundlagt i 1847 af brygger J.C. Jacobsen. Turen kombinerer et guidet indblik i de gamle bygninger fra 1878, hvor du blandt andet kan opleve skulpturhaven, stalden med bryggerheste og Carlsbergs officielle Brand Store. Turen slutter naturligvis med en iskold øl i husbryggeriet. Læs meget mere på VisitCarlsberg: http://www.visitcarlsberg.dk.

3. Varm kakao på Den Lille Gule

Trænger du bare til en slapper og lidt hygge imellem efterårets lange dage, er der også råd for det. Besøg Den Lille Gule Kaffebar i indre by, hvor de serverer en af Københavns bedste varme kakao. Her er der ro til at koble af og tag en puster fra de kolde dage som er i vente. Læs mere om stedet på: http://www.denlillegulekaffebar.dk

4. Shrek the Musical i Tivoli

Oplev fantastisk underholdning i Tivolis koncertsal, når teatret Mastodonterne præsenterer årets forestilling for hele familien – Shrek the musical. Forestillingen spiller hele oktober måned, og er fyldt med latter, medrivende sange og et helt fænomenalt orkester. Lad dig bevæge i til det skæve eventyr, som ikke går helt som planlagt. Du kan læse mere om musicalen og se spilletidspunkter her: http://www.tivoli.dk/da/teater/2016/shrek+-+the+musical. Du kan kombinere forestillingen med en gåtur i den gamle have, hvor der altid er en magisk stemning uanset årstid.

5. Sejlads i kanalerne

Leg turist i din hovedstad med en bådrundfart i de københavnske kanaler.  På Canal Tours’ Grand Tour of Copenhagen kan du blandt andet opleve Operaen, Amalienborg Slot, Christiansborg Slot, Den Sorte Diamant og Den Lille Havfrue set fra helt nye vinkler. Turen gør det muligt, at opleve de københavnske havne og kanaler på en helt ny måde. Bådfarten tager ca. En time, og du kan stige på fra både Nyhavn og Gammel Strand. Læs mere her: http://www.stromma.dk/kobenhavn/sightseeing/sightseeing-med-bad/the-grand-tour/

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7
cover-2

Populære kategorier

Information