Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Black Friday i København 2021

Kan du heller ikke stå for et godt tilbud? Så er der gode råd (og priser) at hente, for fredag d. 26 november er det endnu engang blevet tid til den store udsalgsfest Black Friday! Om du vil forkæle dig selv eller spare penge på årets julegaver, kan du med fordel begive dig afsted, når Københavns mange butikker lader priserne gå i sort. Ved du ikke, hvor du skal høste de gode tilbud – så læs med her og få et overblik!

Engang var Black Friday udelukkende en amerikansk shoppe-højtid, men i dag har også de danske fysiske- og online-butikker taget traditionen til sig. Det er meget sjældent, at butikker ikke er med på Black Friday – og derfor kan man nok aldrig gå helt galt i byen, når det handler om at jagte de gode tilbud på den sidste fredag i november.

Til gengæld varierer prisnedsættelserne fra butik til butik og vare til vare fra år til år, og der er altid et element af overraskelse på Black Friday, hvor tilbuddene først offentliggøres få dage før eller på dagen. Derfor er det svært præcist at forudse, hvor du finder de allerbedste tilbud i år – men på tipKBH har vi forsøgt at kigge lidt frem i udsalgs-spåkuglen og finde de sprødeste steder at gøre et godt kup, når det går løs d. 26 november.

Læs også: Guide til frisør København

Shoppingmuligheder i København og omegn:

Frederiksberg Centret

I Frederiksberg Centret finder du en masse gode tilbud under samme tag! I centret, der flere gange er blevet kåret som Skandinaviens bedste, finder du på Black Friday de billige tilbud hos blandt andet: Elektronikbutikkerne Power, Humac og Elgiganten, interiør-forretningen Bahne og mode til både ham og hende i COS og Samsøe Samsøe.

På Black Friday holder FRB.C åbent fra 7-22

Strøget og Købmagergade

Strøget, Købmagergade og de andre større og mindre gågader i indre by vil uden tvivl bugne af gode tilbud på Black Friday. Hér vil fra de tidlige morgentimer til sene aftentimer (nogle butikker lukker først kl. 24!) være garanteret en masse fantastiske udsalgspriser. Indre Københavns gågader er proppet med alt lige fra sportstøjs-, sko-, smykke-, mode-, interiør-, og elektronikforretninger og hér er der masser af plads og tilbud at kaste sig over på Black Friday.

Tjek åbningstider og tilbud hos de enkelte butikker.

Fisketorvet

Fisketorvet er også garant for gode tilbud og skønne shoppingoplevelser, når det fredag d. 26 november går løs! Her du finder fristende tilbud og besparelser i de fleste butikker. Skal du have julegaverne pakket ind, og lidt at stille tilbudsjægerens appetit med, er der også råd at hente i centret.

På Black Friday d. 26 november holder Fisketorvet åbent fra 10 – 22

Field’s

Endnu engang inviterer Danmarks største shoppingcenter Field’s til tusindvis af Black Friday-besparelser d. 26 november. Under ét og samme tag huser Field’s mere end 140 butikker: Jeg tør godt vædde min gamle hat på, at du nok skal kunne finde et værdigt tilbud eller to hér på Black Friday! Denne dag har Field’s og Bilka åbent fra kl. 6-24.

På Black Friday d. 26 november holder Field’s åbent fra 6 – 24

Amager Centeret

Amager Centeret ser Black Friday – og forhøjer med Black Week fra d. 22-28 november. Er du klar over, at der findes hele 90 butikker i Amager Centeret? Centret har sidste år udvidet med en lang række spritnye forretninger med masser af byde på indenfor mode, isenkram, sport og helse. Det er slet ikke dumt at kigge forbi Amager i næste uge, hvis du gerne vil gøre et godt kup!

På Black Friday d. 26 november holder Amager C åbent fra 10 – 19. Resten af Black Week er normale åbningstider.

Rødovre Centrum

I Rødovre Centrum fejres Black Friday i stor stil! Fredag d. 26 november er der masser af besparelser at hente hos centerets store udvalg af butikker (160s styks!) På Black Friday hos Rødovre Centrum kan du shoppe til lyden af de stemningsfyldte musik fra DJ-pulte rundt i centeret. Derudover kan du komme i ægte julestemning ved at besøge juleekspressen på Festpladsen i Rødovre Centrum, der danner rammerne om en magisk juleudstilling til tonerne fra Danmarks Underholdningsorkester.

Rødovre Centrum holder åbent på Black Friday den 26. november fra 8-24.

I samme kategori

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
lucia-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
Pub-quiz
144A1538-1400x840-2
VesterbroStreetpartyHeader-01

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
Pub-quiz
144A1538-1400x840-2
VesterbroStreetpartyHeader-01