Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Det sker i juni

I dag skydes årest første sommermåned officielt igang! Udover at det indebærer sol, is og kolde øl, så byder København på en masse fede oplevelser i juni måned. Er du også festivals-tørstig efter to år uden festivaler, så læs med her, hvor du helt sikkert kan finde en festival, der passer dig. Vi har samlet 7 ting, du kan opleve i København i juni måned.

Læs også: Sommerens gratis koncerter

Distortion

cphdistortion.dk 
cphdistortion.dk

Hvornår: 31. maj – 4. juni
Hvor: Inderhavnen (Nordre Toldbod til Langebro), Vesterbro, Rådhuspladsen & Refshaleøen

Det er nok ikke gået nogle Københavners næse forbi, at der i dag er Distortion. I år kan Distoriton fejre 25 års jubilæum med en masse fede events! Igen i år koster det et gadearmbånd fra 200 kr. og op, hvis du vil være en del af festlighederne og få adgang til de mange scener. Fortvivl ikke – dog vil der stadig være gadefest på Vesterbro torsdag d. 1/6, som man kender det!
Læs meget mere om Distortion her.

FRBDAGE

Hvornår: 2.-3. juni
Hvor: Frederiksberg

FRBDAGE hylder det bedste af Frederiksberg. FRBDAGE er 2 festlige dage, der samler byen og viser Frederiksbergs kvaliteter, den særlige stemning og mangfoldigheden frem. Det er byens fest, hvor kunstnere, foreninger, forretningsdrivende og kulturinstitutioner viser, hvad de har at byde på og rykker ud på gader, i parker og på pladser eller åbner deres huse op.
Her kan du både komme til fællesspisning, guidede gåture, marked, livemusik, teater og meget mere. Se det fulde program her.

SYD FOR SOLEN

Instagram: @sydforsolen
Instagram: @sydforsolen

Hvornår: 8.-10. juni
Hvor: Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg

SYD FOR SOLEN er Københavns nyeste festival, som foregår i hjertet af København i smukke omgivelser. Festivalen er bygget op om en enkelt dag af gangen, og derfor er der også kun mulighed for at købe dagsbilletter. Der er to scener på festivalen, Under Kronen og Højen, som i løbet af festivalens tre dage indtages af banebrydende danske- og internationale kunstnere. Læs mere og festivalen her.

Sommer i Jægersborggade

Hvornår: 10. juni kl. 11:00-20:00
Hvor: Jægersborggade, 2200 København N

Sommeren banker på, og det er derfor blevet den helt særlige tid på året, hvor vi gerne vil se jer allesammen til en hyggelig sommerdag i Jægersborggade. Kl. 12-16 kan du komme og smage Jægersborggade, når gadens mange gode madsteder og madbutikker inviterer ind til særlige sommersmage fra både det salte og søde køkken. Som noget helt særligt i år kan du købe en SMAG JÆGERSBORGGADE-madbillet til 10 udvalgte madsteder i gaden, som fører dig på en super hyggelig vandring rundt imellem gadens mange smage. Skynd dig at køb din billet her, der er kun 200 stk til salg.

Copenhell

Facebook: COPENHELL
Facebook: COPENHELL

Hvornår: 14.-17. juni
Hvor: Refshaleøen

Copenhell er Danmarks største udendørs metalfestival, hvor der bliver spillet alt fra hård rock til dødsmetal. Koncerterne foregår på 3 scener på Refshaleøen med navnene Helvíti, Hades og Pandæmonium. Du kan læse mere om metalfetsivalen her.

Dance party på CopenHill rooftop

Hvornår: 24. juni kl. 21:00-03:00
Hvor: CopenHill, Vindmøllevej 6, 2300 København S

CopenHill rooftop
CopenHill rooftop

Kom til et brag af en fest, på CopenHill, hvor sommernatten skal danses ind. Dans under stjernerne i 78 meters højde til rytmerne af FUNK, Soul, RnB & DISCO. Her vil der i nattens anledning være et stort dansegulv, lounge-områder, flere barer med øl, sjusser og drinks samt snacks og mulighed for natmad. Samtidig vil der være et stort overdækket område ved Rooftop baren. CopenHill tilbyder en tapasanretning samt ét glas vin, som opvarmning inden Dance Party. Køb din billet her.

I samme kategori

dsc7699
Dining Six. Cinco
Frisør København
ROJA_1920x1080-2-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz