Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Få varmen med spa og kurbade

Kalenderen siger marts, hvilket normalt betyder udendørsaktiviteter, men selvom solen så småt er begyndt at titte frem, er det langt fra forår endnu. Et par timers forkælelse i varme boblebade og aromatiske dampe iført ansigtsmasker, bløde badekåber og tøfler behøver dog ikke ødelægge budgettet. Vi giver dig derfor her 5 bud på, hvor du kan få varmen og forkæle dig selv (og kæresten) henne i lækre og rolige omgivelser – og der er noget for enhver pengepung.

Frederiksberg Svømmehal og Kurbad

For det nette sum af 140 kroner får du adgang til både jacuzzi, saltvandsbassin, lysterapi, aromadampbade, massagestol og en lille sauna. Frederiksberg Svømmehal har formået at indrette rigtig fine og lækre kurbadsfaciliteter på relative få kvadaratmeter. Saunaen står til fri afbenyttelse, men man kan også vælge deltage i et såkaldt ‘Saunagus’, der arrangeres af svømmehallens bademestre. SaunaGus er form for aromaterapi i saunaen. En af bademestrene kommer og tilfører æteriske olier i den varme sauna, hvorefter en behagelig duft og varme spreder sig i hele saunaen. De æteriske olier giver en mild duft og fremmer både roen og blodcirkulationen hos deltagerne samt giver en fornyet energi og friskhed. Mange vil efter saunaguset opleve et øget velvære og energiniveau.

Adresse:
Helgesvej 29
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-fredag: 7.00 – 20.00
Lørdag: 07.00 – 15.00
Søndag: 09.00 – 15.00

Prisleje: $

Læs mere om Frederiksberg Svømmehal og Kurbad her

Hammam & SPA Copenhagen

Hos Hammam & SPA Copenhagen kan du drømme dig hen til Tyrkiet og Marokko. Her har du nemlig mulighed for at få et klassisk hammambad som man kender det fra tyrkiet/marokko. Stedet er både autentisk i sine behandlinger, men også omgivelserne med det ravgule marmor, klinker i mosaikstil og guldvandhaner får en til at glemme at man befinder sig i det kolde København et øjeblik.

Hammambehandlingen består af et dampbad, hvor du bliver du skrubbet, pakket ind i skum og masseret med olie – alt sammen til lyden af arabisk musik.

Adresse:
Tomsgårdsvej 23C
2400 København NV

Åbningstider:
Mandag-fredag: 12.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 12.00 – 16.00

Vær opmærksom på at der i udvalgte tidsrum kun er åbent kun for mænd, kvinder eller parbehandlinger. Deres hammam VIP behandlinger er dog ikke omfattet af dette.

Prisleje: $$

Læs mere om Hammam & SPA Copenhagen og bestil tid her

Copenhagen Spa & Wellness

Copenhagen Spa & Wellness tilbyder en lang række spa- og wellnessbehandlinger i hjertet af København. Derudover kan du købe forskellige spapakker, der alle bliver udført i private rum, hvor der er plads til parbehandlinger. Wellnesspakkerne indeholder en lang række forskellige kombinationer, hvor der bl.a. kan indgå en fuld kropspeeling, forskellige former for massage, en tur i den boblende jacuzzi etc., hvortil der vil blive serveret lidt frisk frugt, smoothies og isvand.

Adresse:
Studiestræde 57
1554 København V.​

Åbningstider:
Mandag-lørdag: 10.00 – 20.00
Søndag: 12.00 – 18.00

Prisleje: $$$

Læs mere om Copenhagen Spa & Wellness og bestil tid her

Amazing Space

Amazing Space er en nordisk spa med fokus på at skabe et større velbefindende, og henvender sig især til det travle bymenneske, der måske kun lige har tid til lidt selvforkælelse i frokostpausen. Dayspaen er beliggende i en gammel københavnerejendom med et udendørs spaområde, og tilbyder diverse behandlinger til både ansigt og krop. Priserne for behandlingerne ligger fra 395 op til 2695 kroner, og under behandlinger tilbydes sunde drikke i en afslappende atmosfære med aromaterapeutiske dufte og afslappende musik. Derudover kan du hos Amazing Spaces bedste spa-terapeuter få skræddersyet et personligt plejeprogram, der guider dig til at opnå et bedre velbefindende samt et sundt og smukt udseende.

Adresse:
Hotel d’Angleterre
Hovedvagtsgade 3
1103 København

Åbningstider:
Mandag-fredag: 07.00 – 21.00
Lørdag-søndag: 08.00 – 19.00

Prisleje: $$$$$

Læs mere om Amazing Space og bestil tid her

Nimat

Hos Ni’mat har de for alvor taget østens wellness traditioner til sig, hvilken man fornemmer hele vejen igennem. Uanset om du har booket massage- eller skønhedsbehandlinger vil du ligge og drømme dig væk til de østlige lande. Du bliver mødt at dybe sensuelle farver og autentiske Buddhafigurer står rundt omkring og minder os om at finde indre ro. Alt imens den rolige atmosfære og østens afslapende musik byder os ind til en komplet afkobling og pleje af både krop og sjæl. I foyeren står receptionisterne klar til at tager imod dig, og efter en kop te, samt en behagelig samtale omkring behandlingen og eventuelle problemområder, venter lige præcis den behandling man har udvalgt forude.

Uanset om du er på udkig efter et sted til en romantisk date eller polterabend, wellness til glæde for din krop og sjæl eller en dybdegående sportsmassage, så finder du det hele hos Ni’mat. Ni’mat Spa tilbyder mange forskellige former for massage og spabehadnlinger, men de bygger alle på asiatiske traditioner, hvor det er plejen af både krop og sjæl, der er i fokus.

Ni’mat har hele to filialer, hvor den ene er beliggende i centrum af København, og den anden filial drives i hjertet af Hotel Hilton ved lufthavnen.

Adresse:
Vendersgade 27,
1363 København K.
og
Ni’mat Hilton
Ellehammersvej 20
Kastrup.

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 15-21
Fredag: 10-21
Lørdag. 10-19
Søndag: 10-17

Prisleje: $$$$$

Læs mere om Nimat og bestil tid her

I samme kategori

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Amazing Space
Dining Six. Cinco

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz