Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide til salg af bolig i København

Indlæg

Det er en stor beslutning at vælge at købe en ny bolig. Derudover er der også en masse ting som du skal have styr på. Når du går i gang med boligsalget af din egen bolig. Læs her nogle gode råd og tips til, hvordan du nemmest kommer i gang med dit boligsalg.

Fix alle de små småskavanker hist og pist

Det første du skal gøre, når du går med planer om at sælge din bolig, er at få fixet alle de små småskavanker der findes i din bolig. Fix alle de små ting, som du har gået og udskudt de sidste par år. Dette kunne f.eks. være ledninger til lamper som hænger fra loftet, stikkontakter som hænger ud fra væggen eller måske gulvlister som sidder løst.

Alle disse ting er med til at give en bedre helhedsfornemmelse af din bolig, og kan skræmme potentielle boligkøbere væk, hvis ikke du har ordnet dem.

Find en god ejendomsmægler

Når du har fixet de ting som lige står og trænger, så er næste skridt i dit boligsalg, at du skal have kontaktet en dygtig ejendomsmægler. Her er det vigtigt at du finder en som kender det københavnske boligmarked og har en masse erfaring. Dette kunne f.eks. være BoligTilBolig A/S. De har igennem mange år, hjulpet mange københavnere med at sælge deres boliger.

Klik her hvis du vil læse mere om denne ejendomsmægler i København.

Fremvisning af din bolig

Efter at du har valgt en ejendomsmægler, som du føler at du kan stole på. Så er næste trin på din boligrejse, at du og din ejendomsmægler sammen skal afholde nogle fremvisninger af din bolig. (I skal selvfølgelig først få nogle til at komme til disse fremvisninger. Men det vil din ejendomsmægler forklare dig meget mere om).

Til dine fremvisninger er det vigtigt, at du er åben og imødekommende, så potentielle købere, føler sig velkomne i din bolig. Udover dette kan de også være et plus, hvis du tilbyder dem som virker interesserede en ekstra fremvisning, hvis det skulle have interesse.

Hvad skal du så gøre inden fremvisningerne af din bolig?

Inden det så kommer til disse fremvisninger af din bolig, så er der faktisk et par ting som du kan gøre, for at der er en større chance for at de besøgende, faktisk lægger et bud på din bolig.

Du kan udover at fixe de ting som blev beskrevet før, f.eks. give nogle af dine vægge en klat hvis maling, da det får din bolig til at virker mere lys, gøre ekstra meget ud af din entre/indgangspartiet, da dette er det første som de besøgende møder og/eller overveje at købe nogle planter og blomster til dit hjem, da disse kan gøre at dit hjem ser mere beboeligt ud.

Oprethold det gode humør

Et boligsalg kan godt føles som en lang og hård proces. Men det er vigtigt at du kan holde hoved koldt. Dette er både vigtigt for dit helbred, men også for at du ikke tage nogle forhastede beslutninger. Når det kommer til at potentielle købere kommer med et bud. En god måde du kan bruge til at holde humøret oppe, er ved at begynde at bruge nogle daglige kosttilskud, så du indtager alle de vitaminer og mineraler som du skal.

Hvis du er på udkig efter gode kosttilskud og vitaminer, så tag et kig på Helsebixens store udvalg. Du finder hele Helsebutikkens store udvalg af kosttilskud, vitaminer og mineraler ved at klikke her.

Ved at bruge nogle af disse tips, er du forhåbentlig blevet helt klar til, hvordan du nemmest og bedst kommer igennem salget af din bolig.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
easter-1238665_1920

Populære kategorier

Information