Privatlivspolitik
Fisketorvet

10 ting du kan lave med din mødregruppe i København

1: Gå en turKøbenhavn byder på en masse skønne områder, hvor I kan trille jeres babyer rundt. Tag for eksempel ud til Amager Strand, gå tur på Assistentens Kirkegård eller tag ind...

Guide: Efterårsudsalg i København

Guide: De 5 bedste udsalg til Black Friday 2015

Fisketorvet Shoppingcenter åbnede i 2000 på Kalvebod Brygge. Centeret er blandt landets allerstørste men alligevel lidt mindre end Field’s i Ørestaden. Fisketorvet rummer omkring 85 butikker og tæt på 20 restauranter. Herudover ligger der en biograf i Fisketorvets shoppingcenter. Og det er ikke bare hvilken som helst biograf. Det er nemlig Cinemaxx med hele 13 sale, som er kendt for at være utrolig storslået. Her kan man næsten ligge helt ned i sædet og nyde en god film på skandinaviens største lærred. Så et lille tip herfra: Når man har shoppet færdigt i Fisketorvet, så kan man passende lige hoppe ind og se en god film. Åbningstider: Mandag: 10-20 Tirsdag:  10-20 Onsdag:  10-20 Torsdag: 10-20 Fredag:   10-20 Lørdag:   10-20 Søndag:   10-20 Nedenfor kan du læse vores artikler, som omhandler Fisketorvet. Hvis du vil vide mere om fisketorvet har vi skrevet nogle uddybende informationer nederst på siden. -||-

Fisketorvets butikker

Fisketorvet har i alt mere end 85 butikker, som byder på shopping indenfor mode, accessories, sko, telefoni, elektronik, legetøj og massere af dagligvarer. B.la. ligger der i en Føtex, som tilbyder dagligvarer til Fisketorvets besøgende i fra tidlig morgen til sen aften. Herudover findes der på Fisketorvet et Silvan byggemarked. Dette måske er lidt atypisk for et shoppingcenter, men det siger også lidt om, hvor bredt en spend butikkerne på Fisketorvet strækker sig over.
Oplev selv alle butikkerne, men sæt gerne mere end et par timer af til aktiviteten, hvis du skal nå igennem det hele. 

Fisketorvets biograf

Ved hovedindgangen til Fisketorvet ligger også indgangen til Cinemaxx, som er en af landets allerstørste biografer. Der er i alt 13 sale, som viser alt fra premierefilm til en sjælden gang også at vise nogle tidløse klassikere. Cinemaxx i Fisketorvet er en af Danmarks eneste IMAX® biografer. Det betyder, at biografen kan vise film i højere opløsning end andre biografer og samtidig med bedre lydkvalitet. Samtidigt har Cinemaxx rent faktisk nordens største lærred at vise film på. Lærredet i Cinemaxx’ største sal er hele 250 m2 og der er plads til 550 mennesker i salen.

Begivenheder i biografen

Gallapremierer - sker 5-6 gange om året, og er typisk arrangeret i samarbejde med filmens distributør. Gallapremieren har til formål at skabe så meget opmærksomhed omkring filmen som muligt, hvilket sker ved at invitere filmens skuespillere sammen med forskellige profiler man mener kan have mediernes interesse (realitystjerner, bloggere, politikere mv.). Det er dog ikke kun kendte der kan komme med. Vi trækker ofte lod om billetter til disse arrangementer på vores sociale kanaler, eller via vores Nyhedsbrev. Så meld dig ind HER eller følg os på facebook eller instagram.

Mere om Fisketorvet

Fisketorvet har fået sit navn efter Københavns gamle fiske-handelsplads. Denne lå placeret, hvor Fisketorvet blev opført i år 2000. Handelspladsen flyttede på dette tidspunkt ud til Nordhavn. Centeret ligger lige ud til kanalen - og rent faktisk skriver centeret på deres hjemmeside, at man kan lægge til med båd lige foran deres hovedindgang. 

Det er ejendomsselskabet Unibail-Rodamco, som ejer Fisketorvet Shoppingcenter. Dette selskab ejer desuden en lang række shopping- og indkøbscentre i hele Europa.

Fisketorvet for hele familien

Fisketorvet har sin helt egen maskot, Blæksprutten Bertil. Ham kan du møde til en lang række begivenheder i centeret - og hver eneste søndag går Bertil rundt og hilser på børnene i centret.På Fisketorvets egen hjemmeside og i deres app kan du finde mere information om centret og alle dets butikker. Her igennem kan du blandt andet lade dig inspirere af aktuelle begivenheder, aktiviteter for hele familien, shoppingtips og ikke mindst holde dig opdateret på diverse tilbud.