Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Her er efterårets koncerter

Selv om corona-restriktionerne er over os, så byder slutningen af 2020 alligevel på et væld af musikalske oplevelser rundt om i København.

Efteråret er begyndt at sænke sig over Københavns gader, og det betyder, at der vil være en masse god musik at opleve indensdørs i de kommende måneder. Lige fra popmusik og over kirkemusik vil den musikalske underholdning bestemt ikke mangle noget, og i december vil der også bliver masser af koncertoplevelser at varme op til jul med.

Pumpehuset

Der er mange gode oplevelser at hente i Pumpehuset hen over slutningen af året. Koncerthuset med den kendte byhave på Vesterbro vil trods flere flyttede koncertdatoer også i denne sæson tage varmt imod gæsterne, når der blændes op for en række hippe koncerter.

Red Lama kl. 20 – 24. Oktober

Springer + angående mig kl. 20 – 5. november

Jesper Binzer kl. 19 – 3. december

Tivoli

Smukke Tivoli vil selvfølgelig til trods for aflyste Fredagsrock-koncerter også byde på en række folkelige koncerter hen over efteråret og december. Midt i en krisetid for Haven støtter københavnerne flotte op om Halloween-sæsonen, men det musikalske øre vil bestemt heller ikke gå forgæves i Tivolis Koncertsal. Her kan du blandt andet på scenen opleve sangerinden Medina, der bestemt ikke sviget sit publikum, selv om hun lige nu venter sit første barn.

D.A.D kl. 20:30 – 2.-8. november

Christopher kl. 20 – 21. november

Medina kl. 20 – 28. november

Royal Arena

Den store multiarena, der åbnede i Ørestad i 2017 vil trods også dette efterår byde på et væld af store navne. Blandt dem er Dizzy Mizz Lizzy, der med det nye album “Alter Echo” i ryggen og back up fra Psyched Up Janis, er klar til at give københavnerne en gigantisk oplevelse midt i corona-mørket. Men også drenge-duoen Nik & Jay lægger vejen forbi den 20 november med Suspekt lige i hælene med koncert i december. Der er nok at glæde sig til i Royal Arena, så det er bare med at få sikret sig billet.

Gilli kl. 20 – 6. november

Dizzy Mizz Lizzy kl. 20 – 7. november

Nik & Jay kl. 20 – 20. november

Suspekt kl. 20 – 5. december

Kødbyen

I 5e er den gamle slagestald blevet møbleret om til et forsamlingshus i Den Grå Kødby, hvor det finder et væld af spændende koncerter sted. Hver mandag kl. 19 er der f.eks. Mandagsklubben, der byder på et par timers musikalsk fordybelse midt i en grå hverdag. Den lille oase er værd at opleve for fans af Kødbyen samt niche-musik, og disse små oplevelser kan vi alle have brug for midt i årets mørke måneder.

Christians Kirke på Christianshavn

Vi går snart en juletid i møde, og her er kirken et oplagt sted at opleve højtiden blive sunget ind. Hen over sommeren har Christians Kirke på Christianshavn afholdt en række koncerter under titlen “TRØST” med skuespiller Jytte Abildstrøm i front. Men til november er der bestemt også noget at glæde sig til i den gamle kirke, for her vil Nightingale String Quartet med deres strygekvartetrepertoire blænde op for blandt andet deres berømte fortolkninger af Rued Langgaards værker.

Nightingale String Quartet hele dagen – 2. november

I samme kategori

dsc7699
Dining Six. Cinco
Frisør København
ROJA_1920x1080-2-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz