Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

København er landets dyreste by: Sådan får du råd til det hele

Foruden at være Danmarks absolut største by, så er København også den absolut dyreste by at bo i. Har man adresse i hovedstaden, kan det derfor være en anelse kompliceret at få råd til bolig, mad, transport og et par fritidsaktiviteter – især hvis man bare er en studerende på SU.

Med huslejepriser, der er højere end nogensinde før, hvor man nemt kommer til at betale 5.000 kroner for et værelse i en delelejlighed, og hvor 10.000 kroner for en toværelseslejlighed lyder billigt – ja, så er der ikke noget at sige til, at flere og flere københavnere kæmper med at få økonomien til at løbe rundt.

Heldigvis er der et par metoder, som du kan sætte i værk for at få råd til det hele, når du bor i København.

Find et studiejob

Hvis du er studerende, kan det give god mening at starte med at undersøge muligheden for at få et studiejob. Du har ret til at tjene lidt over 13.000 kroner (før SKAT) og måneden ved siden af dit studie, samtidig med at du modtager SU.

Hvis du kan nå op på de 10.000-13.000 kroner ved siden af din SU, begynder det så småt at være mere overkommeligt at få råd til hverdagslivet i det københavnske.

Problemet med studiejobs er bare, at de ikke hænger på træerne. Det kan altså kræve en stor indsats fra din side at finde et job. Og når du først har landet et job, kræver det også meget tid, hvis du vil nå op på et niveau, hvor lønnen for alvor batter. Det er tid, som du ellers kunne bruge på at studere og pleje dit sociale liv.

Det er derfor vigtigt, at du gør op med dig selv, om du har mulighed for at jonglere både et studiejob, et fuldtidsstudie og et socialt liv, uden at det går galt.

Tag et privatlån

Alternativt kan du vælge at tage et privatlån med en god rente og gunstige betingelser. Santander Consumer Bank er en af de mest populære udbydere af privatlån på verdensplan, og de er knap så strenge mht. deres krav til låntagerne sammenlignet med traditionelle banker.

Tager du et privatlån, kan du med et få råd til bolig, transport, mad og hygge med vennerne – uden at skulle gå på kompromis med dit fokus på studiet.

Men et privatlån fra Santander Consumer Bank er ikke kun værd at overveje, hvis du er studerende. Har du et lavere betalt job som kasseassistent, rengøringsmedarbejder eller lignende, kan det også være svært at få økonomien til at løbe rundt, når man bor i København.

Også her kan det give mening at tage et privatlån. Med et lån vil du kunne få råd til at give børnene det de ønsker sig i fødselsdagsgave, betale for alle deres fritidsaktiviteter og alle de andre omkostninger, som familielivet eller singlelivet fører med sig, når man bor i storbyen.

Er du i tvivl om, hvorvidt Santander Consumer Bank og deres privatlån er det rigtige for dig? Prøv deres låneberegner her, og vurder om et lån kan hjælpe dig med at få økonomien til at hænge sammen.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information