Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Københavns hurtigste låsesmed

Indlæg

Generelt kan en låsesmeds opgaver opdeles i tre hovedområder. Hvoraf det ene altid er særdeles akut: Udskiftning og reparation af låse, tyverisikring og – den akutte – oplukning af låse.

Sidstnævnte er næsten altid forbundet med, at man har låst sig selv ude, og der er tilsyneladende en naturlov, der siger, at den slags altid sker, når vejret er dårligt og udenfor normale åbningstider.

Hastighed er derfor afgørende, og det har en låsesmed i København taget konsekvensen af: Han kommer frem i storbyens trafik på cykel! Det gør ham til den suverænt hurtigste låsesmed i hovedstaden. Hvor det på de fleste tidspunkter af døgnet er en regulær kamp at komme hurtigt frem i bil.

Et miljøvenligt koncept med mange fordele

Firmaet Den Cyklende Låsesmed, der hører hjemme i København K, dækker reelt hele den indre by og de forskellige bydele. Ikke mindst på Frederiksberg er firmaet meget kendt for sin service.

At transporten foregår på en cykel, der er specialbygget til formålet gør, at de mange kilometer, der dagligt køres fra kunde til kunde, ikke belaster miljøet på nogen måde overhovedet.

En anden fordel, som især er mærkbar i den indre by, er den nemme parkering. Der er aldrig mangel på parkeringspladser for en ladcykel, og det betyder, at der er en ganske mærkbar besparelse i tidsforbruget.
Det føres sammen med den voldsomt hurtigere transporttid i myldretiden. Frem til, at Den Cyklende Låsesmed kan tilbyde en meget høj service en hel del billigere end konkurrenterne.

Fuld service fra låsesmeden

Når der ikke er en stor og forurenende kassevogn at pakke – men en mindre varekasse på cyklen, betyder det, at der skal pakkes rigtigt inden afgang fra værkstedet.

En af de metoder, Den Cyklende Låsesmed benytter, er en for branchen helt unik mulighed for, at en kunde kan tage et billede af den lås, der skal skiftes, repareres eller hvad der nu er tale om og sende billedet direkte fra sin Smartphone eller via hjemmesiden dencyklendelaasesmed.dk – og få øjeblikke senere have en fast pris på opgaven.

Efter accept af prisen, kan låsesmeden rykke ud – medbringende det nødvendige til opgaven.

Tyverisikring og større opgaver

Foruden de mindre og hurtige opgaver med udskiftning af låse og oplukninger. Arbejder firmaet i stigende grad med både tyverisikring og hele serviceopgaver for boligforeninger og lignende.

Tyverisikring er og bliver den billigste og mest effektive sikring mod indbrud, og det er et område, hvor Den Cyklende Låsesmed har stor ekspertise. Filosofien er: ”Tænk som den smarteste tyv i byen – og luk så hullerne”.

Ligeledes har flere og flere virksomheder og boligforeninger fået øjnene op for den ganske særlige kombination. Hurtig service, miljøvenlig drift og generelt lave prisniveau, der er kendetegnet for Den Cyklende Låsesmed.

Firmaet har i sagens natur døgnvagt på telefon 22 59 60 13.

I samme kategori

victor-freitas-WvDYdXDzkhs-unsplash
pexels-cottonbro-studio-3943716 (1)
Skærmbillede 2024-02-13 090134
dollar-gill--jXlAoZ6o3w-unsplash(1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
Pub-quiz
144A1538-1400x840-2
VesterbroStreetpartyHeader-01

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
Pub-quiz
144A1538-1400x840-2
VesterbroStreetpartyHeader-01