Kulturnatten 2019 bliver en festlig aften, med over 250 spændende arrangementer i hele København. Kulturnatten afholdes d. 11. oktober, hvor skolerne går på efterårsferie. Det bliver Københavns største endagsbegivenhed, med arrangementer på museer, teatre, biblioteker, kirker, ministerier, parker og pladser over hele byen.

Kulturnatten spreder sig over hele byen, fra Amager over Østerbro, til Nordvest og Christianshavn. Med en stor geografisk spredning og et massivt udbud af spændende aktiviteter, kan det være svært at beslutte, hvilke arrangementer man skal vælge ud af aftenens omfattende program. Det er her, vi i tipKBH, kommer ind i billedet.

Vi har nemlig disket op med vores personlige anbefalinger for hvert byområde, med udvalgte arrangementer under Kulturnatten 2019, som du ikke vil gå glip af. Vi håber, det kan hjælpe dig med at få et overblik over herlighederne, og ikke mindst inspirere dig til at deltage i årets største endags kulturbegivenhed!

Udvalgte arrangementer for hver bydel under Kulturnatten 2019

I over 26 år har Kulturnatten været en af Københavns mest afholdte og velbesøgte kulturbegivenheder. Hele Københavns kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde og inspiration for os alle, med særarrangementer, der kun afholdes denne ene aften.

For at få adgang til Kulturnatten 2019, skal du have fat i et Kulturpas, der gælder som din indgangsbillet til Kulturnattens arrangementer.  Et Kulturpas koster 95 kr. og kan købes i 7-Eleven butikker i Hovedstadsområdet, samt på biblioteker og museer i København og på Frederiksberg. Se listen her over de steder, du kan købe Kulturpasset.
Alle arrangementer løber af stablen fra kl. 18:00 fredag d. 11. oktober.